Αρχική Νέα Οι franchisees του Bufala Gelato περιγράφουν το δικό του success story

Οι franchisees του Bufala Gelato περιγράφουν το δικό του success story

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το άνοιγμα της δικής σου επιχείρησης αποτελεί σταθερή αξία. Είναι διαφορετική όμως η λειτουργία μιας ανεξάρτητης επιχείρησης από την απόφαση να ενταχθεί κανείς σε ένα σύστημα franchise με δικούς του κανόνες και ενιαία εταιρική κουλτούρα.

Το FRANCHISE SUCCESS συνομίλησε με τους Βασίλη Παπαφιλίππου και Γιώργο Δρέττα, franchisees του Bufala Gelato στο Χαλάνδρι αλλά και με τον Νίκο Αραϊτζόγλου, franchisee του δικτύου στη Βούλα, οι οποίοι παρέθεσαν τη δική τους ιστορία, περιγράφοντας το πώς πήραν την απόφαση να συνεργαστούν με το Νο1 Franchise Gelato στην Ελλάδα.
 

bufala-gelato-franchise-voula

Με βάση ποια κριτήρια ή και στοιχεία της αρεσκείας σας, κάνατε την επιλογή του concept;

Βασίλης Παπαφιλίππου, Γιώργος Δρέττας:Τo Bufala Gelato είναι μια εταιρεία που εξελίσσεται στον χώρο του παγωτού και προσφέρει προοπτικές ανοδικής πορείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι ένα brand δυναμικό με διαδραστικό και καινοτόμο concept που προσφέρει φρέσκο παγωτό ημέρας το οποίο παρασκευάζεται μέσα στο κατάστημα. Κύριο κριτήριο όμως ήταν η άριστη τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των συντελεστών του concept στον χώρο της εστίασης.

bufala-gelato-franchisee-halandri

Νίκος Αραϊτζόγλου:Το βασικό κριτήριο της επενδυτικής επιλογής μου στο δίκτυο franchise Bufala Gelato ήταν η ανάγκη της περιοχής όπου διαμένω, της Βούλας, για ποιοτικό παγωτό μέσα από ένα σύγχρονο concept. Με βάση αυτό και γνωρίζοντας ως πελάτης το προϊόν, δεν είχα καμιά αμφιβολία για την επιλογή μου.

Τι ρόλο έπαιξε για εσάς η γνωριμία με τους εκπροσώπους των franchise πριν την τελική σας επιλογή;

B. Π. και Γ. Δ. :Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι μας επιβεβαίωσαν για την επένδυσή μας και ότι υπάρχει μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, όπως R&D, marketing, PR κ.λπ. που στηρίζουν το Brand καθημερινά και δημιουργούν τάσεις εξέλιξής του.

Ν. Α. :Bασικός λόγος της επιλογής του ήταν η γνωριμία του με τον κ. Κομματίδη, Συνιδρυτή του Bufala Gelato και μετέπειτα με την υπόλοιπη ομάδα διοίκησης. «Η άριστη τεχνογνωσία αλλά και το όραμά τους για ανάπτυξη του δικτύου, με έκαναν να τους εμπιστευτώ.

Πώς θα περιγράφατε τη μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising;

B. Π. και Γ. Δ. : Το κατάστημά μας στο Χαλάνδρι έχει πολύ λίγο καιρό λειτουργίας. Από την πρώτη κιολας μέρα έχουμε νοιώσει σιγουριά καθώς όλο το team είναι από «πίσω» και μας συμβουλεύει σε κάθε βήμα.

bufala-gelato-halandri

Ν. Α.: Σε κανένα επιχειρηματικό μου εγχείρημα μέχρι τώρα, δεν είχα μπει σε οποιοδήποτε δίκτυο franchise. Γεγονός είναι ότι μη γνωρίζοντας το αντικείμενο του παγωτού, θα ήταν πολύ δύσκολο για μένα να καταφέρω να δημιουργήσω μια επιτυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση, χωρίς την υποστήριξη της ομάδας του Bufala Gelato. Αναγνωρίζοντας αυτό, μόνο θετικές σκέψεις μπορώ να κάνω σχετικά με την απόφασή μου να εισχωρήσω στο δίκτυο.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ