Αρχική Νέα Οι φούρνοι Εφέσσου αποτελούν τη διαχρονική επιλογή στην αρτοποιία
Οι φούρνοι Εφέσσου αποτελούν τη διαχρονική επιλογή στην αρτοποιία

Οι φούρνοι Εφέσσου αποτελούν τη διαχρονική επιλογή στην αρτοποιία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τους γνωρίζουν και τους εμπιστεύονται. Οι φούρνοι Εφέσσου, με μια πορεία που μετρά 50 και πλέον έτη στον χώρο της αρτοποιίας, αποτελούν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη Βόρεια Ελλάδα, έχοντας φτάσει τα 13 καταστήματα. Οι συνταγές της γιαγιάς Μαριγώς που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το μακρινό 1968 έχουν εξελιχθεί ώστε να ανταποκρίνονται στις νέες καταναλωτικές επιταγές, χωρίς όμως να χάνουν το χαρακτήρα τους και με σεβασμό στην ποιότητα με την οποία έχουν γίνει συνώνυμο εδώ και δεκαετίες.

Χαρακτηριστική είναι η αγάπη του κοινού, που έχει αγκαλιάσει το κάθε νέο κατάστημα, γνωρίζοντας πως το ψωμί, ο καφές και το φαγητό το οποίο θα προμηθευτεί από τους φούρνους Εφέσσου θα έχει την εγγύηση της ποιότητας που ακολουθεί το brand name του. Διαθέτουν μάλιστα κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο διασφαλίζεται τόσο η τροφοδοσία των καταστημάτων όσο και τη μοναδικότητα, τη φρεσκάδα και την ποιότητα όλων των παρασκευών.

Οι φούρνοι Εφέσσου συνιστούν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρουν οι φούρνοι Εφέσσου συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία που δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εισέλθει στην αγορά των τροφίμων-ποτών με ένα εδραιωμένο brand name της Βόρειας Ελλάδας. Η προϋπηρεσία και η αυτοαπασχόληση του franchisee κρίνεται επιθυμητή.

Η επιχειρηματική πρόταση των φούρνων ΕΦΕΣΣΟΥ:

  • Εξασφαλίζει μια πιστή βάση πελατολογίου που το γνωρίζει και το εμπιστεύεται για πάνω από 50 έτη.
  • Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας διασφαλίζει άμεση αποδοτικότητα και εγγυημένη ποιότητα.
  • Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία και την ποιότητα όλων των παρασκευών και συνάμα την ενιαία εικόνα όλων των καταστημάτων του δικτύου.
  • Εισέρχεται σε νέες αγορές πολλαπλασιάζοντας τα revenue streams όπως παγωτό, καφές κ.λπ
  • Συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης δίνοντας μια πιο σύγχρονη νότα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
  • Εισάγει νέους κωδικούς προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη.
  • Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΕΦΕΣΣΟΥ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ