Αρχική Νέα Οι εθιστικές μυρωδιές του Mon Kulur έφτασαν στην Ρόδο

Οι εθιστικές μυρωδιές του Mon Kulur έφτασαν στην Ρόδο

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Γέμισε σουσαμένιες μυρωδιές το νησί των ιπποτών στα εγκαίνια του νέου κατάστηματος  Mon Kulur στη Ρόδο. Σε έναν από τους πιο πολυσύχνατους δρόμους του νησιού ανοιξε το νέο εργαστήρι της Νο1 αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα  όπου και υποδέχτεικε τους ντόπιους και τους τουρίστες.

Το Mon Kulur ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchising από  2019 και πολλοί αμέσως έδειξαν το ενδιαφέρον να φέρουν το δημοφιλές brand στην περιοχή τους. Σήμερα το δίκτυο Μon Kulur αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κοζάνη, Δράμα και Ρόδο. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur rodos

Ιδανική πρόταση για franchising

 Το Mon Kulur ,παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο, που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό και βασίζεται σε διαχρονικά προϊόντα, οδηγώντας τους franchisees του σε ταχεία και μακροχρόνια επιτυχία.

Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kulur αποκτούν μία επιχείρηση που δουλεύει και είναι αποδοτική σε κάθε συνθήκη. Για αυτό το λόγο ακόμα το δίκτυο Mon Kulur συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Εδραιώνοντας τη δυναμική της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη σε διαθέσιμες περιοχές.

mon kulur 11

Εύκολο και γρήγορο άνοιγμα για κάθε νέο Mon Kulur

Η μεγάλη επιτυχία της πρότασης franchise του Mon Kulur έγκειται στην απλοποίηση των διαδικασιών ανοίγματος κάθε νέου καταστήματος του δικτύου. Η μητρική εταιρεία σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων THE FRANCHISE CO. έχει μετατρέψει το άνοιγμα κάθε νέου franchise καταστήματος μια fast start-up και easy opening υπόθεση. Ακόμα και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, ο νέος συνεργάτης θα αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στο «ζυμωτήριο» της επιτυχίας, δηλαδή στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας. Παράλληλα, παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης του νέου καταστήματος με το κλειδί στο χέρι.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kulur, εδώ.

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ