Αρχική Νέα Οι ενέργειες μάρκετινγκ του Mailo’s χτίζουν κοινότητα

Οι ενέργειες μάρκετινγκ του Mailo’s χτίζουν κοινότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αυτά τα Χριστούγεννα, το Mailo’s The Pasta Project, σε συνεργασία με τηνCoca-Cola, μοίρασαν δώρα και χαμόγελα, ενέργεια που είχε πολύ μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο! Αυτές τις γιορτινές ημέρες, οι φίλοι του brand επισκεπτόμενοι τα καταστήματα της αλυσίδας franchise, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν συλλεκτικά δώρα Coca-Cola, 1 PS5, 2 iPhone 13 και 3 Xiaomi Scooter!

mailo's-franchise-dora-me-coca-cola2

Τα events που πραγματοποιεί η ομάδα του Mailo’s ωφελούν το δίκτυο συνολικά, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα του brand. Εκτός από τις αύξηση των πωλήσεων σε κάθε κατάστημα του δικτύου, η διοργάνωση των events ενισχύει την ενασχόληση και τη συμμετοχή του καταναλωτικού κοινού με τη μάρκα. Συνεπώς, η έμπειρη ομάδα του Mailo’s The Pasta Project γνωρίζει ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας. Σε συνεργασία με δημοφιλή brands, όπως η Coca-Cola, δίνει στο κοινό αυτό που αναζητά, υποστηρίζοντας παράλληλα τους συνεργάτες – franchisees να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση και να ξεχωρίσουν στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης.

mailo's chalandri franchise pasta project

Το δικό σου επιτυχημένο street food spot

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα κι ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς
Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ