Αρχική Νέα Οι δράσεις της Green Family – το Ελληνικόν που κερδίζουν το κοινό

Οι δράσεις της Green Family – το Ελληνικόν που κερδίζουν το κοινό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο χώρο των βιολογικών προϊόντων, ένα κατάστημα δεν αρκεί να έχει ποικιλία για να κερδίζει τον καταναλωτή. Πρέπει να έχει χαρακτήρα εξωστρεφή και δραστήριο, ώστε να προσκαλεί και να προκαλεί τον περαστικό να δοκιμάσει και να προτιμήσει τις προτάσεις που προσφέρονται.

Η Green Family – το Ελληνικόν , επενδύει σε δράσεις που ελκύουν τον καταναλωτή και τον φέρνουν πιο κοντά στη φιλοσοφία του δικτύου ενώ παράλληλα ενισχύουν την επισκεψιμότητα των καταστημάτων.

green family - το ελληνικόν βιολογικά προϊόντα

Μια από αυτές είναι η εξαιρετικά αποδοτική «γευσιγνωσία», δράση που ενθουσιάζει το κοινό χάρη στις γεύσεις και τα προϊόντα που ανακαλύπτει κάθε φορά. Το εξειδικευμένο προσωπικό της αλυσίδας επιλέγει βιολογικά και vegan υλικά από τα ενημερωμένα ράφια του καταστήματος και δημιουργεί συνταγές υγιεινές και ευφάνταστες που συνεπαίρνουν με τη γεύση τους.

Bio σαλάτα με ricotta βουβαλινή, φράουλες και vinegraitte φράουλας ή με αβοκάντο, cranberries και σως ταχινιού, falafel wraps και vegan cheesecake με φράουλες είναι μερικές από τις λαχταριστές προτάσεις που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα το προσωπικό της Green Family – το Ελληνικόν για όλους τους επισκέπτες.

Η Green Family – το Ελληνικόν, η μεγαλύτερη αλυσίδα βιολογικών προϊόντων που προωθεί μια πιο ποιοτική καθημερινότητα για όλους , διαφοροποιείται στην αγορά δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με νέους και παλιούς πελάτες χάρη στις ισχυρές κινήσεις marketing που πραγματοποιεί, αυξάνοντας έτσι τις πηγές εσόδων κάθε καταστήματος.

Εάν θέλεις κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου Green Family – το Ελληνικόν, πάτησε εδώ !

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ