Αρχική Νέα Ο speciality coffee της Coffee Berry τώρα και στο Γουδί

Ο speciality coffee της Coffee Berry τώρα και στο Γουδί

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Coffee Berry είναι παντού! Τα αυθεντικά all day street cafe με την επιτυχημένη πορεία στην αγορά της καφεστίασης συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους ανάπτυξη καλωσορίζοντας ένα ακόμη μέλος.

Στο Γουδί και συγκεκριμένα στην οδό Μικράς Ασίας 61-63 άνοιξε το νέο κατάστημα, σερβίροντας speciality coffee, εκλεκτά snacks για όλη τη μέρα και gourmet ροφήματα.

Οι πλούσιες επιλογές που προσφέρουν όλα τα καταστήματα του δικτύου συνθέτουν ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα που, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν μια άκρως ελκυστική πρόταση συνεργασίας.

Με πάνω από 80 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, χιλιάδες πιστούς φίλους και συνεχόμενες αναφορές στο διαδίκτυο, τα Coffee Berry κερδίζουν καθημερινά την προτίμηση του κοινού και των franchisees γιατί απλά την αξίζουν!

Μέσα από τη συνεργασία τους με το δίκτυο, οι franchisees απολαμβάνουν συνεχή χαμηλό κόστος επένδυσης, υποστήριξη και εκπαίδευση, in – house marketing, αποκλειστικές ποικιλίες καφέ κατευθείαν από τους παραγωγούς και logistics με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Η 13χρονη εμπειρία της Coffee Berry δίνει στην εταιρεία τη δυνατότητα να προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση που στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ