Αρχική Νέα Ο Νικόλαος Σαγρής ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS ως BEST FRANCHISEE OF THE YEAR 2022

Ο Νικόλαος Σαγρής ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS ως BEST FRANCHISEE OF THE YEAR 2022

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το βραβείο BEST FRANCHISEE OF THE YEAR 2022 , στο θεσμό των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS απονέμεται στο Νικόλαο Σαγρή για την συμβολή του στο franchising, καθώς και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

NIKOS-SAGRIS358

Με το βραβείο Best Franchisee of the Year, επιβραβεύεται η συνολική σας συνεισφορά στον θεσμό του franchising, στο δίκτυο που ενταχθήκατε καθώς και η δέσμευση, το πάθος για επιτυχία, η συνέπεια στην εφαρμογή καλών πρακτικών, συστημάτων και διαδικασιών. Μια πορεία που χαράζει ένα σημαντικό αποτύπωμα στην αγορά του franchising, δείχνοντας έναν διαφορετικό δρόμο για επαγγελματική ανέλιξη και προσωπική ευημερία. Το βραβείο αυτό αναδεικνύει:

  • Το πώς ένας δημιουργικός άνθρωπος αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το franchising, αναδεικνύοντας ένα εξαιρετικό πρότυπο για νέους επιχειρηματίες.
  • Τη συνεχή και με συνέπεια δραστηριοποίηση στον χώρο του franchising, αναδεικνύοντας ένα πρότυπο επιχειρηματικής συνέπειας και προσφοράς, απέναντι στο δίκτυο.
  • Την εξαιρετική απόδοση στη δημιουργία ομάδων προσανατολισμένων στην ικανοποίηση του πελάτη, στην προσφορά μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας, αποδεικνύοντας πως οι ποιοτικοί franchisees είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για κάθε franchisor

sagris-franchisee-of-the-year--558x757

Best Franchisee of the Year, αναγνωρίζει εκείνους τους franchisees που διαπρέπουν συνδυάζοντας το πάθος για επιτυχία, τη δέσμευση στο δίκτυο και τη συμβολή στην κοινότητα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ