Αρχική Νέα Ο MR. GADGET… της τεχνολογίας!

Ο MR. GADGET… της τεχνολογίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Από τις πλέον δυναμικές και μεγάλου μεγέθους αγορές του λιανεμπορίου και του e-commerce, τα smartphones , τα mobile accessories & gadgets έχουν ιδιαίτερη απήχηση και πλέον εισέρχονται δυναμικά και στο χώρο του franchising,κατακτώντας τη δική τους θέση ανάμεσα στα εξειδικευμένα retail καταστήματα.

O κ. Παναγιώτης Χρηστίδης , Δ/νων Σύμβουλος του THE MR. GADGET, μοιράζεται μαζί μας την άποψή του για την ευρύτερη αγορά του retail και μιλάει στο FRANCHISESUCCESS για την επιχειρηματική πρόταση που κυριαρχεί στο κόσμο της τεχνολογίας !

«O ΤΗΕ MR. GADGET έχει εξελιχθεί όχι μόνο σε σύμμαχο αλλά και στον «καλύτερο φίλο», όλων όσων αγαπούν την τεχνολογία αλλά και αυτών που απλά χρειάζονται να προμηθευθούν τα απαραίτητα πλέον για όλους μας gadgets. Όλοι μιλούν για τη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, τα ποιοτικά προϊόντα και λαμβάνουμε, πλήθος θετικών  κριτικών από ικανοποιημένους καταναλωτές, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό και φυσικά τοloyaltyτων πελατών μας. Η φιλική και επαγγελματική εξυπηρέτηση καθώς καιη υπευθυνότητα που δείχνουμε εδώ και χρόνια στον καταναλωτή, μας έχει κατατάξει στην κορυφή των προτιμήσεων του όσον αφορά στα αξεσουάρ & gadgets κινητής τηλεφωνίας και τους ευχαριστούμε για αυτό.»

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρηστίδη

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ