Αρχική Νέα Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος αναδεικνύεται GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS!

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος αναδεικνύεται GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE LEADERSHIP 2023 απονέμεται, στα φετινά THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, στον κύριο Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, καθώς αναγνωρίζεται η εξαιρετική συνεισφορά του  στο franchising, καθώς και στη δημιουργία θετικών προτύπων ηγεσίας, σε μια απαιτητική εποχή έντονων αλλαγών και προκλήσεων..

konstantinopoulos excellenve franchising

Η πορεία και οι καινοτόμες πρακτικές που έχει εφαρμόσει ο κύριος Κωνσταντινόπουλος μέχρι σήμερα λειτουργούν ως υποδειγματικό μοντέλο που θα ωφελήσει τα νέα δίκτυα του κλάδου, καθώς και τον τομέα του franchising στην Ελλάδα συνολικά.

Με το βραβείο Excellence in Franchise Leadership 2023 επιβραβεύεται η συνέπεια με την οποία ο κύριος Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος υπηρέτησε το σύστημα franchise της εταιρείας του, υλοποιώντας με επιτυχία ένα συγκροτημένο πλάνο στρατηγικής τόσο σε επίπεδο concept όσο και σε επίπεδο ανάπτυξης. Συγκεκριμένα:

  • Η αφοσίωσή στη συνεπή ανάπτυξη και εξέλιξη του δικτύου Coffee Island.
  • Η είσοδος και η προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων στον χώρο του franchising.
  • Η πίστη στις αξίες και στις αρχές που προωθούν την εταιρεία, το δίκτυο αλλά και την επιχειρηματική ανάπτυξη των franchisees.
  • Η δημιουργία συνεργασιών, ικανές να στηρίξουν και να αναπτύξουν το δίκτυο λειτουργώντας ως πρότυπα στην ελληνική αγορά.
  • Τέλος, το ήθος και η δημιουργία προτύπων για την εδραίωση του «υπεύθυνου franchising» στην ελληνική αγορά.

Η απονομή του βραβείου ExcellenceinFranchiseLeadership υπογραμμίζει την ακλόνητη αφοσίωσή στη συνεπή εξέλιξη του concept και του επιχειρηματικού μοντέλου, εφοδιάζοντας τους συνεργάτες με τα απαραίτητα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος είχε τιμηθεί και το 2021 με το βραβείο Franchisor of the Year στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ