Αρχική Νέα Ο Heraclis εκπροσωπεί επάξια τις νέες τάσεις στο παγωτό!

Ο Heraclis εκπροσωπεί επάξια τις νέες τάσεις στο παγωτό!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούνται νέες τάσεις στην αγορά των παγωτών. Το κοινό, φαίνεται πως στρέφεται στην παράδοση και τις γνώριμες, οικείες γεύσεις, αλλά και σε πιο «δημιουργικά πειραγμένες» προτάσεις.Επιπλέον, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για υγιεινές επιλογές, με λιγότερες θερμίδες. Μία από τις τάσεις που κυριαρχούν είναι τα παγωτά με μηδέν ζάχαρη και λιγότερες θερμίδες και ο Heraclis, μαζί με τον παπαγάλο Κόκο, το σήμα κατατεθέν της αλυσίδας, είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος αυτού του trend!

pagota heraclis franchise

O Heraclis, εδώ και 80 χρόνια έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά των καταναλωτών της Κύπρου, καθώς, έχει μετατρέψει το παγωτό σε ένα υγιεινό και ελαφρύ επιδόρπιο με ελάχιστα λιπαρά. Στις παγωταρίες του δικτύου βρίσκουμε 4 είδη παγωτών με διατροφική αξία. Παγωτό γάλακτος σε απίθανες γεύσεις, σορμπέ, με φρέσκα φρούτα, χωρίς λιπαρά, φρουτογιαούρτι με ελάχιστες θερμίδες, καθώς και παγωτό light με στέβια, όλα παρασκευασμένα από φρέσκα και αγνά υλικά.

pagota heraclis franchise8

Ο Κώστας Βρόντης, Διευθύνων Εταίρος του Heraclis αναφέρει: Το παγωτό μας είναι πιο ελαφρύ, πιο εύγευστο, πιο αγνό. Οικογένειες με παιδιά είναι φανατικοί υποστηρικτές μας και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Παίρνουν 2 κιλά παγωτό και όταν ρωτάμε αν χρειάζονται χωνάκια», λαμβάνουμε την εξής απάντηση «θα το βάλουμε στη μέση του τραπεζιού, με ένα κουτάλι ο καθένας, θα τρώμε ώσπου να τελειώσει». Το παγωτό μας είναι ελαφρύ άρα και 1 κιλό παγωτό να φας δεν το νιώθεις να σε φουσκώνει, όπως τα παγωτά που περιέχουν πολλά λιπαρά».

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Heraclis, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ