Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης καλωσορίζει το καλοκαίρι με τρία νέα καταστήματα!
Ο Γρηγόρης καλωσορίζει το καλοκαίρι με τρία νέα καταστήματα!

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει το καλοκαίρι με τρία νέα καταστήματα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τρία νέα καταστήματα καλωσόρισε τον Ιούνιο ο «Γρηγόρης», επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το δυναμικό δίκτυό του, ισχυροποιώντας την παρουσία του στην απαιτητική αγορά της εστίασης.

Στις 6 Ιουνίου, άνοιξαν τα καταστήματα στον αερολιμένα Ζακύνθου και Ρόδου. Πρόκειται για μια στρατηγική κίνηση ανάπτυξης εν όψει της τουριστικής περιόδου, σε δύο αεροδρόμια που δέχονται ετησίως έναν πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών τόσο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όσο και του υπόλοιπου χρόνου.

Νέο κατάστημα “Γρηγόρης” στον αερολιμένα Ζακύνθου

Στις 12 Ιουνίου, η Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε το νέο κατάστημα του «Γρηγόρης» επί της οδού Ωραιοκάστρου 160.

Τα τρία νέα καταστήματα του «Γρηγόρης» είναι έτοιμα να εξυπηρετήσουν χιλιάδες ευχαριστημένους καταναλωτές που γνωρίζουν τόσα χρόνια την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που προσφέρει και το εμπιστεύονται με τα μάτια κλειστά.

Νέο κατάστημα “Γρηγόρης” στην Σταυρούπολη

Συνεχίζοντας να ισχυροποιεί την παρουσία του στην αγορά της καφεστίασης, ο «Γρηγόρης» κατέχει, δικαίως, ηγετική θέση στον χώρο. Ανανεώνεται, εξελίσσεται, δοκιμάζει και επιτυγχάνει. Η σταθερά ανοδική του πορεία και η εξωστρέφεια που τον χαρακτηρίζει, κάνουν την επιχειρηματική πρόταση του «Γρηγόρης» ιδιαίτερα ελκυστική. Πάντα δίπλα στους συνεργάτες του, έχει δημιουργήσει το αίσθημα της οικογένειας στα μέλη του δικτύου του και βρίσκεται πάντα δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ