Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης έφερε τα Χριστούγεννα με τα νέα ποτήρια
Ο Γρηγόρης έφερε τα Χριστούγεννα με τα νέα ποτήρια

Ο Γρηγόρης έφερε τα Χριστούγεννα με τα νέα ποτήρια

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης έφερε τα Χριστούγεννα με τα νέα ποτήρια του, βάζοντάς μας σε εορταστικό κλίμα. Η αγαπημένη σε όλους αλυσίδα «έβαλε τα γιορτινά της», καθώς παρουσίασε τα χριστουγεννιάτικα ποτήρια της που είναι εδώ για να προσφέρουν τα πιο γευστικά ροφήματα, την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου! Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων και η γιορτινή ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει και από τη συσκευασία των προϊόντων του Γρηγόρη. Στόχος του δικτύου είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ, των γεύσεων και των ενεργειών του, και απόδειξη αυτού είναι τα νέα ποτήρια στα εορταστικά χρώματα κόκκινο και πράσινο με τα οποία ο Γρηγόρης έφερε τα Χριστούγεννα.

Χάρη στο επιχειρηματικό του μοντέλο franchise, ο Γρηγόρης έχει εφαρμόσει μια ισχυρή στρατηγική ανάπτυξης που του έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσει κυρίαρχη παρουσία στον κλάδο της εστίασης, του καφέ και των σνακ.

Δυναμική ανάπτυξη δικτύου

Το όραμα της εταιρείας είναι να γίνεται μέρος της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου μέσα από τα προϊόντα, τη φιλοξενία και την ποιότητά του. Αξιοποιώντας όλα τα νέα εργαλεία και τα δεδομένα της κάθε εποχής, η αναπτυξιακή της στρατηγική γίνεται πάντα με επίκεντρο την ποιότητα, την αγορά και φυσικά τον καταναλωτή. Χάρη στο επιχειρηματικό του μοντέλο franchise, ο Γρηγόρης έχει εφαρμόσει μια ισχυρή στρατηγική ανάπτυξης που του έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσει κυρίαρχη παρουσία στον κλάδο της εστίασης, του καφέ και των σνακ. Αν και ξεκίνησε ως ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη το 1972, έκτοτε έχει επεκτείνει την εμβέλειά του σε περισσότερες από 360 τοποθεσίες franchise, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Γρηγόρης στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023

H αλυσίδα Γρηγόρης βραβεύτηκε στα Franchise Success Awards με το βραβείο COFFEE & SNACK FRANCHISE 2023. «Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας μία πλήρη προϊοντική γκάμα στον καφέ και το φαγητό, καθώς και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία τόσο στο φυσικό όσο και στο online περιβάλλον», δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Γιώργος Αραούζος, Διευθυντής Λειτουργίας & Ανάπτυξης του Δικτύου Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ