Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα franchise στην Ηγουμενίτσα
Ο Γρηγόρης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα franchise στην Ηγουμενίτσα

Ο Γρηγόρης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα franchise στην Ηγουμενίτσα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο 29/06/2024. Το νέο αυτό κατάστημα franchise του δικτύου βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων 145 και είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό της πόλης της Ηγουμενίτσας!

Με πάνω από 350 καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Γρηγόρης βρίσκεται σε κάθε γειτονιά στην Ελλάδα και το όραμά του είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ, των γεύσεων και της φιλοξενίας του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γρηγόρης κατάστημα Ηγουμενίτσα

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της πρότασης franchise «Γρηγόρης»

Ο Γρηγόρης αναπτύσσεται μέσω franchising εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τον franchisee. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

  • Η μεγάλη δύναμη και η καθολική αναγνωρισιμότητα του brand «Γρηγόρης», η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο κατάστημα.
  • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, που προσφέρει αυξημένη ημερήσια απόδειξη και κερδοφορία.
  • Η συνεχής έρευνα και προϊοντική εξέλιξη καθώς και η ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις – απαιτήσεις της εστίασης, καθιστά τον Γρηγόρη συνεχώς επίκαιρo στις ανάγκες των καταναλωτών.
  • Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
  • Διά βίου εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση των franchisees από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.
  • Πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης μέσω e-learning, με την οποία ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.
  • Προσήλωση στην ποιότητα και πολύ αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.

The Franchise Success Awards 2024 – Franchisor of the Year – Γρηγόρης

Ο Γρηγόρης τιμήθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης κι επιλογής των THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS με το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISOR OF THE YEAR 2024, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο franchising, στον κλάδο της εστίασης, καθώς και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ