Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης άνοιξε δύο νέα καταστήματα!
Ο Γρηγόρης άνοιξε δύο νέα καταστήματα!

Ο Γρηγόρης άνοιξε δύο νέα καταστήματα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Όμιλος Γρηγόρης συνεχίζει τη ραγδαία ανάπτυξή του, με δύο νέα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Σταυρούπολη. Τα franchise καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και υποδέχθηκαν το κοινό του δικτύου «Γρηγόρης». Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην οδό Αντιγονιδών 20 & Κρυστάλλη 2, ενώ το κατάστημα της Σταυρούπολης βρίσκεται στην οδό Καραολή & Δημητρίου 255. Οι προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, οι παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες συνταγές που έχουν αναπτυχθεί από την εξειδικευμένη ομάδα έρευνας και ανάπτυξης προϊόντων και ο διάσημος καφές του Γρηγόρη, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη μοναδική εμπειρία που απολαμβάνουν καθημερινά όλοι όσοι τον επισκέπτονται.

Βράβευση του Γρηγόρη στα Coffee Business Awards 2023

Το δίκτυο franchise Γρηγόρης απέδειξε για άλλη μία φορά την ηγετική του θέση στην αγορά του καφέ, καθώς απέσπασε τριπλή διάκριση στα φετινά Coffee Business Awards 2023!

• Gold Award στην κατηγορία Top Coffee Chain Design
• Gold Award στην κατηγορία Top Coffee Chain in Social Media
• Silver Award στην κατηγορία Top Coffee Chain

Γρηγόρης νέα καταστήματα

Πλεονεκτήματα επιχειρηματικής πρότασης «Γρηγόρης»

Ο Γρηγόρης δραστηριοποιείται στον τομέα του franchising για περισσότερα από 30 χρόνια, μέσα στα οποία έχει αποκτήσει πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία. Γνωρίζοντας πλέον καλά τα βήματα της επιτυχίας, έχει σχεδιάσει μία πολύ ελκυστική πρόταση, η οποία καθιστά το κατάστημα Γρηγόρης μία εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:

• Η μεγάλη δύναμη και η καθολική αναγνωρισιμότητα του brand Γρηγόρης, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό στο κατάστημα.
• Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, που προσφέρει αυξημένη ημερήσια απόδειξη και κερδοφορία.
• Η συνεχής έρευνα και προϊοντική εξέλιξη καθώς και η ανταπόκριση στις σύγχρονες τάσεις–απαιτήσεις της εστίασης, καθιστούν τον Γρηγόρη συνεχώς επίκαιρo στις ανάγκες των καταναλωτών.
• Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στην σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
• Διά βίου εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση των franchisees από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.
• Πρωτοποριακή μέθοδος εκπαίδευσης μέσω e-learning, με την οποία ο Γρηγόρης εκπαιδεύει το προσωπικό των καταστημάτων real time, κάθε φορά που λανσάρει ένα νέο προϊόν.

Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν στους συνεργάτες franchisees του Γρηγόρη τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, την κατοχύρωση της κερδοφορίας και τη μακροβιότητα της επιχείρησής τους!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ