Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work
Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to work

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε Great Place to Work για το 2024, ξεχωρίζοντας για την κουλτούρα συμπερίληψης, την εντιμότητα της Διοίκησης και το αίσθημα υπερηφάνειας που προσφέρει στους εργαζομένους του.

Η σημαντική διάκριση Great Place to Work, προέκυψε από τις απαντήσεις που έδωσαν οι εργαζόμενοι του Γρηγόρη σε ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index, το οποίο αξιολογεί το εργασιακό περιβάλλον. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν εξαιρετικά και καταγράφηκαν υψηλοί δείκτες σε όλους τους τομείς.

Σημαντική διάκριση του Γρηγόρη από τους εργαζομένους του, για ακόμα μία χρονιά!

Οι εργαζόμενοι, σχεδόν καθολικά έκριναν πως χαίρουν ίσης μεταχείρισης ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τις σεξουαλικές προτιμήσεις και το φύλο τους. Επιπλέον, το 98% των εργαζομένων αξιολόγησε τη Διοίκηση ως έντιμη και ηθική στις πρακτικές που υιοθετεί, το 95% θεωρεί ότι τα κεντρικά γραφεία συνεισφέρουν στο καλό εργασιακό κλίμα, το 92% είναι υπερήφανοι που εργάζονται στο Γρηγόρη και το 91% αισθάνονται ότι κάνουν τη διαφορά!

Τα υψηλά επίπεδα ικανοποίησης είναι αποτέλεσμα πετυχημένων πρακτικών και δράσεων που σχεδιάζει και υλοποιεί ο Γρηγόρης. Πρακτικών που προάγουν τη συμπερίληψη και την κουλτούρα συνεργασίας καθώς και δράσεων που στοχεύουν στην ευημερία των εργαζομένων, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 

γρηγόρης

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα στον καταναλωτή εδώ και πάνω από 50 χρόνια, σε κάθε γειτονιά και πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 10η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Η οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουν μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά επισκέπτονται τα καταστήματα της αλυσίδας, με την εγγύηση κάθε πελάτης να έρχεται και να φεύγει από τα καταστήματά της με χαμόγελο, απολαμβάνοντας πάντοτε παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και καφέ με την υπογραφή Γρηγόρης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ