Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN MARKETING

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022 με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN MARKETING

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το βραβείο GOLD WINNER Excellence in Marketing 2022 των THE Franchise Success Awards απονέμεται στο δίκτυο Γρηγόρης, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο franchising, καθώς και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

GRIGORIS358

Σε μία περίοδο συνεχώς επιταχυνόμενων αλλαγών και ανακατατάξεων αλλά και ενίσχυσης της έντασης των προκλήσεων για την κερδοφορία των franchisees και των δικτύων, το σύστημα franchise Γρηγόρης ηγήθηκε μιας πολύπλευρης, εξωστρεφούς, καινοτόμου και ιδιαίτερα αποτελεσματικής στρατηγικής marketing, η οποία χαρακτηρίζεται από:

Την ηγεσία για την ανάπτυξη προγραμμάτων και δράσεων σε ευθυγράμμιση με τις νέες τάσεις και αλλαγές σε επίπεδο καταναλωτικής συμπεριφοράς.

  • Τη συνεχή εξέλιξη σε επίπεδο προϊοντικού μείγματος, την επιτυχημένη διείσδυση σε νέες κατηγορίες και νέα κοινά.
  • Την ανάπτυξη εργαλείων για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη στα καταστήματα του δικτύου.
  • Την εξωστρέφεια, δυναμισμό και συνέπεια για την αποτελεσματική υλοποίηση δράσεων προβολής μέσω πολλαπλών καναλιών (φυσικό κατάστημα, διαδίκτυο, κ.λπ.).
  • Την ανάπτυξη εργαλείων για τη βελτίωση της κερδοφορίας των franchisees.

Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής αποτελεί η ισχυροποίηση του brand και ιδιαίτερα η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η επιχειρηματική ανέλιξη και προσωπική ευημερία των franchisees.

gregorys-1024x525

Για την ιστορία, το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

Από τότε, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 340 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, μέσω συνεργασίας franchise, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ