Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο στα παιδιά

Ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο στα παιδιά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σε μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησε ο Γρηγόρης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας άμεσα συνυφασμένος με την αξία της διατροφής, προσφέρει το φαγητό στα παιδιά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, μεταδίδοντάς τους έτσι, τη χαρά και την αισιοδοξία.

Ο Γρηγόρης διέθεσε ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα των επετειακών του θερμός, προκειμένου να στηρίξει τη διατροφή των παιδιών. Με αυτόν το τρόπο, ο Γρηγόρης εξασφάλισε τα σχολικά γεύματα όλων των παιδιών στα φιλανθρωπικά σωματεία «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα & «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο, για το σχολικό έτος 2022-2023.

Επιπλέον, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο Γρηγόρης διοργάνωσε ένα Gregory’s Day σε κάθε σωματείο, με  στόχο να γιορτάσει με τα παιδιά αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου, που είναι συνυφασμένη με την προσφορά, την αγάπη και την αλληλεγγύη. Tα παιδιά διασκέδασαν με τον ηθοποιό Δημήτρη Μάριζα, χόρεψαν, έκαναν face painting, απόλαυσαν τις ξεχωριστές γεύσεις του Γρηγόρη και ενθουσιάστηκαν με τα δώρα που τους έστειλε ο «Άγιος Βασίλης».

Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να φτιάχνει τη μέρα στα παιδιά, καθώς συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης από το προσωπικό και τους συνεργάτες του, τα οποία θα διατεθούν στα δύο σωματεία με στόχο να μη λείψει η χαρά και το χαμόγελο από κανένα παιδί.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ