Αρχική Νέα Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει!  

Ο Γρηγόρης γιορτάζει και κερνάει!  

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου ο Γρηγόρης γιορτάζει το όνομά του με κεράσματα, εκπλήξεις και πολλά χαμόγελα. Πιο συγκεκριμένα, ανήμερα του Αγίου Γρηγορίου, όλα τα καταστήματα θα φορέσουν τα γιορτινά τους και σαν φιλόξενοι οικοδεσπότες, θα ανταποδώσουν τις ευχές των επισκεπτών τους, κερνώντας τους κουρού τυροπιτάκι, ένα αγαπημένο και ιδιαίτερα γευστικό προϊόν.

Όσο για τους Γρηγόρηδες και τις Γρηγορίες που θα επισκεφτούν κάποιο κατάστημα Γρηγόρης, θα έχουν τον καφέ της αρεσκείας τους κερασμένο. Επιπλέον ο Γρηγόρης, θέλοντας να φτιάξει τη μέρα σε όλους, πραγματοποιεί ένα μεγάλο γιορτινό διαγωνισμό, με πλούσια δώρα, στη σελίδα του στο Instagram. Οι 25 «τυχεροί» θα αναδειχθούν, στις 25 Ιανουαρίου, θα κερδίσουν απίθανα δώρα, όπως tablet, Bluetooth ηχεία, ασύρματα ακουστικά και δωρεάν καφέ για έναν ολόκληρο μήνα.

H αλυσίδα Γρηγόρης βραβεύτηκε στα Franchise Success Awards 2022 με το βραβείο GOLD WINNER Excellence in Marketing 2022, για τη σημαντική του συμβολή στο franchising και στην ελληνική οικονομία γενικότερα. Η εταιρεία σε μια πολύ δύσκολη περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων πέτυχε να ηγηθεί στον χώρο του franchising ακολουθώντας μια καινοτόμα, πολύπλευρη και κερδοφόρα στρατηγική marketing.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ