Αρχική Νέα Ο ελκυστικός κλάδος του ethnic Mr. Dim

Ο ελκυστικός κλάδος του ethnic Mr. Dim

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με εμμονή στη γεύση και την παράδοση, το Mr. Dim χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη ποικιλία που προσφέρει, τη μοναδικότητα των συνταγών, τις value for money τιμές και πάνω απ’ όλα τη διαφοροποίηση.

Έχοντας επιτύχει όλα τα παραπάνω, αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά πλεονεκτήματα, στον πιο ελκυστικό κλάδο: αυτόν της ethnic Εστίασης!

Σε μια αγορά με μεγάλο κοινό

Ο αριθμός των ethnic εστιατορίων παρουσιάζει εντυπωσιακή αύξηση τα τελευταία χρόνια. Τόσο στην Αθήνα όσο και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας συναντάμε πλέον concepts που στηρίζονται σε νέες κουζίνες και σερβίρουν πιάτα πέρα από τα συνηθισμένα. Αυτό οφείλεται στο αυξανόμενο καταναλωτικό ενδιαφέρον του κοινού για νέες ethnic γεύσεις που θα τους ταξιδέψουν πέρα από τα σύνορα. Το Mr. Dim, κατανοώντας την ζήτηση του κοινού για νέες, εξωτικές γευστικές εμπειρίες, δημιούργησε ένα concept που καλύπτει την ανάγκη αυτή και μάλιστα με ένα κατάστημα διαφορετικό από τα άλλα. Για τους πολυάριθμους καταναλωτές που πλέον αναζητούν βιωματικές εμπειρίες εστίασης, το Mr. Dim αποτελεί την Νο.1 επιλογή και μάλιστα όλες τις ώρες τις ώρες της ημέρας. Είτε για delivery και take away είτε για sit in.

Χαμηλή αρχική επένδυση

Για να δραστηριοποιηθεί κανείς στον χώρο της εστίασης και μάλιστα της ethnic, δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιο υπέρογκο κεφάλαιο ώστε να οδηγηθεί στην επιτυχία. Αρκεί ένα ευέλικτο και καλά οργανωμένο concept για να χτιστεί μια επιτυχημένη επιχείρηση. Το χαμηλό αρχικό κόστος του Mr. Dim είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Αυτό συμβαίνει διότι η επιχείρηση ξεκίνησε ως οικογενειακή και θέλει να διατηρήσει αυτόν τον χαρακτήρα. Γι΄αυτό, προτιμά να παρέχει η ίδια όλα τα εργαλεία, ώστε οι μελλοντικοί συνεργάτες να πετύχουν τον στόχο τους εντός budget.

Ιδανικό για τουριστικές περιοχές

Ο κόσμος που ταξιδεύει έχει πλέον συνηθίσει να δοκιμάζει νέες γεύσεις και αποζητά πολυπολιτισμικές κουζίνες που θα του δώσουν το κάτι διαφορετικό, χωρίς φυσικά να πληρώσει κάποιο αστρονομικό ποσό. Το φαγητό άλλωστε είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην εμπειρία ενός ταξιδιού και προσδίδει ικανοποίηση στον τουρίστα. Το Mr. Dim, σερβίροντας πιάτα από 6 χώρες της Ασίας, συνθέτει μια πλούσια γευστική εμπειρία που προσελκύει κοινά από όλες τις γωνιές του κόσμου και ικανοποιεί χάρη στη γεύση και τις οικονομικές τιμές του. Είτε κάποιος ψάχνει αυθεντικό sushi, είτε λαχταρά κινέζικο ρύζι είτε θέλει να δοκιμάσει κορεάτικο κοτόπουλο, στο Mr. Dim θα κάνει μια στάση που θα τον ταξιδέψει και θα του μείνει αξέχαστη.

Εάν θέλεις να ανοίξεις το δικό σου Mr. Dim, δες εδώ την πρόταση franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ