Αρχική Νέα Ο CEO της Coffee Island αναλαμβάνει την προεδρία του Συνδέσμου Franchise

Ο CEO της Coffee Island αναλαμβάνει την προεδρία του Συνδέσμου Franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο Σύνδεσμος Franchise Ελλάδος μετά από μια επιτυχή πορεία τα τελευταία χρόνια, διαπιστώνει το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Σύνδεσμο και για το μέλλον του Franchise, αλλά και την ανάγκη περαιτέρω ανάπτυξης και ανανέωσης του Συνδέσμου.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, με την μακρόχρονη εμπειρία του ως CEO των Coffee Island, ανέλαβε την προεδρία του Συνδέσμου και όπως και ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, “Είναι ανάγκη να υπάρξει ένας Σύνδεσμος ισχυρός, που να διασφαλίζει την ανάπτυξη του Franchise, να παρέχει πολλαπλή ωφέλεια στα μέλη του, να μπορεί να είναι μόνιμος εκθέτης στις διεθνείς εκθέσεις, και μέσω αυτού να συμμετέχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις για την διεθνή τους ανάπτυξη”.

Ο Σύνδεσμος Franchise της Ελλάδος δημιουργήθηκε μέσα από μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 1996, με την πρωτοβουλία κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι βλέποντας την δυνατότητα ανάπτυξης του θεσμού, θεώρησαν ότι χρειαζόταν ένα σώμα το οποίο θα εξέφραζε κοινές απόψεις και ταυτόχρονα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένας μοχλός για την παραπέρα ανάπτυξη του franchising στην Ελλάδα.

Σήμερα ο Σύνδεσμος ήδη αριθμεί 82 μέλη και καλύπτει έναν ευρύτατο χώρο οικονομικής δραστηριότητας, με τακτικά του μέλη διακεκριμένες εταιρείες του χώρου και επίσης πολλά συνεργαζόμενα μέλη (δικηγόροι, σύμβουλοι επιχειρήσεων) ως επιστημονικούς συνεργάτες.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ