Αρχική Νέα Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το Food Park City!

Ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκε το Food Park City!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους θαμώνες του Food Park City, στην Κύπρο. Καθώς φτάνουμε στα Χριστούγεννα, όλοι ξαναγινόμαστε παιδιά και αναπολούμε τα χρόνια που περιμέναμε πως και πως τον Άγιο Βασίλη.

Και ξαφνικά, μετά από χρόνια, τον βλέπεις μπροστά σου. Και όχι έναν απλό Άγιο Βασίλη, αλλά τον κανονικό Άγιο Βασίλη που οδηγεί το πιο γιορτινό φορτηγό.

Οι θαμώνες αλλά και οι ιδιοκτήτες του Food Park City σάστισαν μόλις είδαν να παρκάρει έξω από το κατάστημα, το γνωστό σε όλους κόκκινο φορτηγό της Coca Cola. Το πιο γνωστό και αγαπημένο σύμβολο των Χριστουγέννων έκανε στάση στο Food Park City φέρνοντας χαμόγελα σε όλους. Η Coca Cola είναι εκείνη που έχει πλασάρει την εικόνα του Άγιου Βασίλη που ξέρουμε σήμερα και κάθε χρόνο ξεκινάει ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας το μήνυμα ελπίδας των Χριστουγέννων. Ξεκινώντας, λοιπόν, από την Φιλανδία το αγαπημένο έλκηθρο-φορτηγό του Άγιου Βασίλη έκανε στάση στην Κύπρο και επισκέπτεται το πιο hot spot της πόλης.

foodparkcity xmas

Το all day bar που δημιουργεί στιγμές

To Food Park City είναι ένας all day comfort & casual χώρος για την οικογένεια, την παρέα και το ζευγάρι. Βρίσκεται στον Στρόβολο Λευκωσίας, προσφέροντας καθημερινά, απλά, εύγευστα και value for money πιάτα, με φρέσκα και ποιοτικά υλικά σε ένα άνετο και cozy χώρο που γίνεται αμέσως το στέκι σου!

Ένα κατάστημα που πρωτοπορεί στην αγορά της Κύπρου καθώς δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει το casual dining concept αλλά και τη κουλτούρα του street food. To Food Park City δίνει την αίσθηση στο επισκέπτη ότι βρίσκεται σε ένα χώρο που είναι δικός του. Δεν είναι το σπίτι του, ούτε το γραφείο αλλά είναι ο χώρος που θέλει να βρίσκεται. Ένα μέρος χαλάρωσης όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους.

foodparkcity xmas

Επενδύοντας στην street food αγορά

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί εκρηκτική ανάπτυξη του street food. Για χρόνια το street food είχε την έννοια του γρήγορου, του πρόχειρου, του μη ποιοτικού. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Food Park City είναι μέρος αυτών των αλλαγών. Ο σύγχρονος άνθρωπος αποζητά το φαγητό «στα γρήγορα», επειδή δεν έχει χρόνο, αλλά απαιτεί κάτι νόστιμο, υγιεινό και φιλικό προς την τσέπη του. Χαρακτηριστικά που έχει το street food σήμερα.

Με ολοκληρωμένο concept που εισάγει μία νέα κατηγορία καταστημάτων, που υπερβαίνει την κατηγορία street food εισάγοντας ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης, η πρόταση Food Park City βασίζεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσης υγιούς κερδοφορίας και πολλαπλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

FOOD PARK CITY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ