Αρχική Νέα Nutty Scientists: Ο παγκόσμιος ηγέτης στο edutainment έρχεται στην Ελλάδα!

Nutty Scientists: Ο παγκόσμιος ηγέτης στο edutainment έρχεται στην Ελλάδα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Nutty Scientists έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, αριθμώντας πάνω από 325 σημεία σε Ευρώπη, Ασία, Η.Π.Α., Αφρική και Ωκεανία! Με βλέμμα στραμμένο στην Ελλάδα, η εταιρεία αναζητά master franchisee, ώστε να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά της χώρας μας να βιώσουν τη μοναδική Nutty Scientists εμπειρία και να αποκτήσουν γνώσεις… παίζοντας!

nutty scientists franchise3

Οι Nutty Scientists βοηθούν τα παιδιά 4-17 ετών να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους μέσα από συναρπαστικές επιστημονικές δραστηριότητες. Από after-school προγράμματα και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, έως εργαστήρια στην τάξη, εκδηλώσεις, πάρτι γενεθλίων και πολλά άλλα, το βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών Nutty Scientists μπορεί να πραγματοποιηθεί όταν και όπου το χρειάζονται οι μικροί μας φίλοι.

nutty scientists franchise education

Τα shows και τα εργαστήρια των Nutty Scientists διεγείρουν τη φαντασία και το πνεύμα των παιδιών, προκαλώντας την περιέργειά τους και καλλιεργούν ένα περιβάλλον όπου ενθαρρύνονται να συμμετέχουν, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή τους. Επιπλέον, η ομάδα των Nutty Scientists προσαρμόζει τις δραστηριότητες και τα προγράμματα, ανάλογα με τη χώρα δραστηριοποίησης, γι’ αυτό και έχουν επιτυχία σε όλο τον κόσμο

Για τους Nutty Scientists, το πώς μαθαίνουν τα παιδιά είναι εξίσου σημαντικό με το τι μαθαίνουν.

Οι Nutty Scientists είναι υπερήφανοι για τη δουλειά τους και στόχος τους είναι πάντα να κάνουν τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Στην πραγματικότητα, κανείς άλλος στον κόσμο δεν διδάσκει όπως εκείνοι! Πηγή έμπνευσης των προγραμμάτων τους είναι η δουλειά γνωστών επιστημόνων από όλες τις γωνιές του πλανήτη!

nutty scientists franchise

Τα προνόμια του master franchisee

Οι Nutty Scientists αναζητούν master franchisee στην Ελλάδα, με επιχειρηματικό υπόβαθρο, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει το δικό του δίκτυο στη χώρα μας.

Oι συνεργάτες – franchisees των Nutty Scientists λαμβάνουν μία σειρά από παροχές για την αποδοτικότητα της δικής τους επιτυχημένης επιχείρησης:

  • Χαμηλή επένδυση με γρήγορη απόσβεση: O franchisee επωφελείται από μικτά κέρδη που ξεπερνούν το 80% ανά πρόγραμμα
  • Αρχικό πακέτο εξοπλισμού
  • Εταιρικό website και εταιρικά e-mails
  • Πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα Intranet όπου ο franchisee λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία για την επιτυχία της δικής του επιχείρησης
  • Προωθητικό υλικό, τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων
  • Εταιρικό branded εξοπλισμό

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις master franchisee των Nutty Scientists στην Ελλάδα; Mάθε περισσότερα, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ