Αρχική Νέα Nutty Scientists: Η αποδεδειγμένα αποδοτική πρόταση franchise που λατρεύουν τα παιδιά!

Nutty Scientists: Η αποδεδειγμένα αποδοτική πρόταση franchise που λατρεύουν τα παιδιά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Από το 1996, τα παιδιά σε όλο τον κόσμο επωφελούνται από τη μέθοδο Nutty Scientists® για μάθηση μέσω πειραμάτων, συμμετοχής και κυρίως – διασκέδασης! Την ίδια στιγμή, επιχειρηματίες παγκοσμίως έχουν ανακαλύψει την ελευθερία του να είναι αφεντικό του εαυτού τους και την ικανότητα να δημιουργήσουν το δικό τους επιτυχημένο δίκτυο, ως master franchisees.

nutty scientists franchise education

Ως μια αποδεδειγμένα αποδοτική πρόταση franchise και ηγέτης στον χώρο του edutainment που προσφέρει επιστημονικές δραστηριότητες για παιδιά κάθε ηλικίας, οι Nutty Scientists δημιούργησαν μια «φόρμουλα» που συνεχίζεται να αναπαράγεται σε όλο τον κόσμο. Με βλέμμα στραμμένο στην ελληνική αγορά, η εταιρεία αναζητά Master Franchisee στη χώρα μας, προσφέροντάς του όλη την υποστήριξη, καθώς και μία σειρά από εργαλεία για το δικό του επιχειρηματικό ξεκίνημα.

nutty scientists franchise3

Πώς κερδίζω καθημερινά ως franchisee του Nutty Scientists;

Ως συνεργάτης – franchisee του Nutty Scientists αποκτάτε εισόδημα από πολλαπλές πηγές εσόδων, όπως:

  1. Pre school προγράμματα. Διαρκούν 55 έως 60 λεπτά και βοηθούν τα παιδιά να αφομοιώσουν καλύτερα τη μαθησιακή εμπειρία.
  2. Ενδοσχολικές δραστηριότητες. Διαδραστικά θεματικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται από τους “Nutty Professors”. Αφορούν τη φυσική, τη χημεία, τη βιολογία, το περιβάλλον, την υγεία, την αστρονομία κ.λπ. και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή.
  3. STEAM προγράμματα. Τα προγράμματα των Nutty Scientists στοχεύουν στην ανάπτυξη των κατάλληλων δεξιοτήτων αλλά και της γνώσεις γύρω από την τεχνολογία. Η μηχανική, το 3D printing και οι ρομποτικές δραστηριότητες βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν λύσεις για την επίλυση των προβλημάτων.
  4. After school προγράμματα. Διαδραστικές εκδηλώσεις διάρκειας 55 λεπτών στις οποίες τα παιδιά συμμετέχουν σε μοναδικά εκπαιδευτικά πειράματα. Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, οι μικροί μας φίλοι παίρνουν μαζί τους υλικό ώστε να μοιραστούν τη δραστηριότητα με τους γονείς και τους φίλους τους, διασφαλίζοντας ότι η επιστημονική εμπειρία συνεχίζεται και εκτός τάξης.
  5. Παιδικά πάρτι. Όλα τα θεματικά πάρτι διοργανώνονται από τους “Nutty Professors” οι οποίοι παρουσιάζουν συναρπαστικά πειράματα και προσφέρουν στα παιδιά χαρούμενες στιγμές, ένα «ταξίδι», μέσα από διασκεδαστικές περιπέτειες. Είτε μεταφέρονται στο διάστημα είτε βρίσκονται σε κάποιο νησί, ένα είναι το σίγουρο! Πως τα παιδιά βιώνουν μια μοναδική εμπειρία και ειδικότερα το εορταζόμενο παιδί γίνεται το «αστέρι» της βραδιάς!
  6. Εκδηλώσεις. Χρησιμοποιώντας ένα «μείγμα» υπηρεσιών με στοιχεία κωμωδίας και επιστημονικής μάθησης, οι Nutty Scientists κεντρίζουν το ενδιαφέρον χιλιάδων παιδιών. Κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο και μεγάλες εταιρείες (π.χ. Coca Cola®, Nike®, McDonald’s®, Warner Brothers®, Disney®, National Geographic®) είναι μερικοί από τους πελάτες τους.
  7. Summer camps. Οι θεματικές κατασκηνώσεις των Nutty Scientists σχεδιάζονται γύρω από την επιστήμη, το περιβάλλον, τη διατροφή, την υγεία και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να μαθαίνουν… διασκεδάζοντας όλο το καλοκαίρι!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των Nutty Scientists, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ