Αρχική Νέα ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Το υπεύθυνο δίκτυο στο χώρο της υγείας

ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Το υπεύθυνο δίκτυο στο χώρο της υγείας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μια ελκυστική αγορά και μια εταιρεία με πολύχρονη παρουσία και εδραιωμένο brand. Οι υπηρεσίες που παρέχει η Νοσοκόμα στο Σπίτι βρίσκουν πολλές και ποικίλες εφαρμογές. Απευθύνονται και παρέχουν υπηρεσίες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από βρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας και αφορούν μεταξύ άλλων στην υγιεινή σώματος , στην περιποίηση τραυμάτων , στην Μέτρηση Πίεσης κ.

ά. Επίσης, αναλαμβάνουν την φροντίδα  ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού, όπως είναι οι Διαβητικοί , οι Νεφροπαθείς , οι Καρδιοπαθείς και τα Άτομα με Κινητικά Προβλήματα . Η Νοσοκόμα στο Σπίτι, παρέχει υπηρεσίες ακόμα και προς άτομα που απλά δεν έχουν χρόνο να προβούν σε τυπικές και προληπτικές εξετάσεις, όπως για παράδειγμα τη λήψη αίματος προς ανάλυση , πηγαίνοντας οι ίδιοι στο δικό τους χώρο. Επιπλέον, η εταιρεία εδρεύει στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης , καλύπτοντάς προληπτικά κάθε διοργάνωση που λαμβάνει χώρα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το brand name και διευρύνοντας τις συνεργασίες της.

Με την ένταξη στο δίκτυο Νοσοκόμα στο σπίτι, οι συνεργάτες  δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά και αποκτούν πρόσβαση σε ένα υπεύθυνο δίκτυο franchise, με πάνω από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών που είναι αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά -στόχους (άτομα 3ης ηλικίας, βρέφη, οικογένειες, ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού).Η επιχειρηματική πρόταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες έμπειρων επενδυτών – manager αλλά και ατόμων με αντίστοιχες σπουδές και εμπειρία στον κλάδο.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την επιχειρηματική πρόταση της ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ