Αρχική Νέα ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ένα δυναμικά εξελισσόμενο concept στο χώρο της υγείας

ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Ένα δυναμικά εξελισσόμενο concept στο χώρο της υγείας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική αυτή πρόταση δίνει τη δυνατότητα σε υποψηφίους franchisees να αξιοποιήσουν τη δυναμική αγορά της υγείας μέσα από το εδραιωμένο brand της ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
20 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών, αναγκαίες σε πολλαπλά κοινά-στόχους.

Από βρέφη μέχρι και άτομα τρίτης ηλικίας! Μάλιστα,  η επιχειρηματική αυτή πρόταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες έμπειρων επενδυτών –managerαλλά και ατόμων με αντίστοιχες σπουδές καιεμπειρία στον κλάδο.

Η εταιρεία ιδρύεται το 1993 και είναι η πρώτη εταιρεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, που παρέχει αποτελεσματικές παραϊατρικές υπηρεσίες κατ’ οίκον. Το 2002, μετά από 10 περίπου χρόνια επιτυχημένης πορείας και εδραιωμένης παρουσίας, μέσα από συνεργασίες με ταμεία όπως το Πρόνοιας Δικηγόρων Θεσσαλονίκης, ανοίγει ακόμα ένα κέντρο, ανανεώνοντας τον εξοπλισμό, τη στελέχωση και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Σήμερα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης και προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στον χώρο των πελατών της σε ελκυστικές τιμές σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς. Μάλιστα από το 2009 έχει αναλάβει όλη την προληπτική ιατρική κάλυψη των εκθέσεων που λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας ακόμα περαιτέρω τις συνεργασίες της.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ