Αρχική Νέα Noodle lovers γευστικές εμπειρίες στα Koi Sushi Bar

Noodle lovers γευστικές εμπειρίες στα Koi Sushi Bar

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το επιτυχημένο sushi bar εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το μενού του, με νέα γευστικά πιάτα που μας ξεναγούν στην ιαπωνική κουζίνα και κουλτούρα. Με στόχο την προσέλκυση ενός ευρύτερου κοινού, οι νέες αφίξεις ενισχύουν την επισκεψιμότητα των καταστημάτων, καλύπτοντας επιπλέον γευστικές απαιτήσεις.

Στον ανανεωμένο κατάλογό του Koi sushi bar εκτός από sushi, προστίθενται φρέσκες προτάσεις, όπως το Beef Noodles & Salmon Noodles, οι οποίες έρχονται για να ικανοποιήσουν τους nοοdle lovers, αναβαθμίζοντας τη γευστική εμπειρία στα καταστήματα.

Με γνήσιο προσιτό προϊόν υψηλής ποιότητας που σερβίρεται σε έναν casual χώρο, το Koi έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους πολυάριθμους φίλους του που αυξάνονται διαρκώς. Για ποιον λόγο όμως παρουσιάζει ανοδική τάση στις προτιμήσεις των πελατών;

Πρωτοπορεί στο street casual ethnic food

Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν το concept της εταιρείας: ποιοτικά προϊόντα, οικονομικές τιμές και φιλική εξυπηρέτηση και… το πιστό κοινό του, το ακολουθεί στα νέα καταστήματα που ξεκινούν συνεχώς σε νέες περιοχές.

To Koi sushi bar προσφέρει υγιεινές προτάσεις σε προσιτή τιμή, οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες που θέλουν να γευθούν την αυθεντική γιαπωνέζικη κουζίνα, προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα. Η εταιρεία πρωτοπορεί στον κλάδο του street casual ethnic food και με τις κατάλληλες υποδομές και τη σωστή οργάνωση, προσελκύει  ικανοποιημένους πελάτες και franchisees.

Για να ξεκινήσετε το δικό σας Koi sushi bar, πατήστε εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ