Αρχική Νέα Νέος Ετήσιος Οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜA FRANCHISE 2016

Νέος Ετήσιος Οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜA FRANCHISE 2016

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016, ο πλέον εύχρηστος και ολοκληρωμένος οδηγός για το franchising στην ελληνική αγορά,κυκλοφορεί πανελλαδικά από την Πέμπτη 24 Μαρτίου. Η έναρξη της κυκλοφορίας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity (18-21 Μαρτίου) στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Το FRANCHISE SUCCESS ανέδειξε και προώθησε στους επισκέπτες της έκθεσης τις ευκαιρίες που δίνει το franchising ως προοπτική επιχειρηματικής και επαγγελματικής εξέλιξης, διανέμοντας δωρεάν στο κοινό όλες τις τρέχουσες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις του.

Η νέα ετήσια έκδοση περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για 479 αλυσίδες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees , franchisors , προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα αλλά και νέα συστήματα franchise , καθώς και την έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία δεκαέξι χρόνια στην ελληνική αγορά (Διαβάστε τα πλήρη αποτελέσματα της «Έρευνας Franchising 2016» ακολουθώντας το παρακάτω link https://goo.gl/vg5pAB )

Επίσης  στις σελίδες του ετήσιου οδηγού, εκπρόσωποι της ελληνικής αγοράς παραθέτουν τις απόψεις τους σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία, τις πρακτικές των αλυσίδων που αποδείχθηκαν σωτήριες την προηγούμενη χρονιά, τις στρατηγικές που σχεδιάζουν να ακολουθήσουν μέσα στο 2016, καθώς και τα βασικά σημεία στα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης οφείλει να επιστήσει την προσοχή του πριν ξεκινήσει μια συνεργασία.

Με στόχο την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση των υποψήφιων franchisees, η νέα ετήσια έκδοση ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016, περιλαμβάνει αναλυτικά:

  • πλήρως ανανεωμένη database για 479 αλυσίδες σε όλους τους κλάδους της ελληνικής αγοράς franchise
  • έρευνα για την πορεία του franchising τα τελευταία 13 χρόνια
  • Έρευνα σχετικά με το προφίλ, τα κίνητρα και τους προβληματισμούς των υποψηφίων franchisees για το 2015
  • Συνέντευξη της κας Carol Chopra , Executive Director του E . F . F (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Franchise ) που μας μιλάει για τη συμβολή του franchising στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας
  • συμβουλευτική αρθρογραφία για franchisees-franchisors
  • προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise
  • απόψεις εκπρόσωπων της ελληνικής αγοράς σχετικά με την παρούσα οικονομική συγκυρία
  • τα βασικά σημεία τα οποία ο υποψήφιος συνεργάτης πρέπει να λάβει υπόψη του.

Επιπλέον, οι λεπτομερείς εταιρικές παρουσιάσεις και τα ολοκληρωμένα οικονομικά στοιχεία όλων των αλυσίδων, αποτυπώνουν ξεκάθαρα την εικόνα και δυναμική του κλάδου, βοηθώντας τους υποψήφιους επενδυτές να αξιολογήσουν τις εναλλακτικές προτάσεις και ευκαιρίες που προσφέρονται στην αγορά.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ