Αρχική Νέα Νέο WATT+VOLT στην Καστοριά, 76 σε όλη την Ελλάδα!

Νέο WATT+VOLT στην Καστοριά, 76 σε όλη την Ελλάδα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η WATT+VOLT καλωσορίζει το νέο franchise κατάστημά της στην Καστοριά, στην οδό Γράμμου 20 και συνεχίζει δυναμικά τη διεύρυνση του δικτύου της με γρήγορους ρυθμούς, βοηθώντας έτσι να φτάσει σε όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική.

Η συνεχής διεύρυνση του WATT+VOLT δικτύου έχει ως στόχο να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες  της σε όλη την Ελλάδα δίνοντάς τους την ευκαιρία να τη γνωρίσουν καλύτερα επισκεπτόμενοι ένα από τα σύγχρονα WATT+VOLT καταστήματα.

wattvolt franchise photo

Οι επισκέπτες των καταστημάτων, μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και να νιώσουν πως η WATT+VOLT είναι η ολοκληρωμένη ενεργειακή λύση που αναζητούσαν, αφού κατανοεί πλήρως τις ανάγκες τους και τις «μεταφράζει» σε προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινότητά του. Παράλληλα, πέρα από την ανάπτυξη της εταιρείας, που επιτυγχάνεται με τη διεύρυνση του δικτύου της, σπουδαία είναι η τόνωση των τοπικών κοινωνιών που επιτυγχάνεται με την προσθήκη μιας υγιούς επιχείρησης όπως αυτή της WATT+VOLT, βοηθώντας έτσι να αποκτήσει πνοή ανάπτυξης ο τόπος τους συνολικά.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της WATT+VOLT, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ