Αρχική Νέα Νέο The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar στου Ζωγράφου

Νέο The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar στου Ζωγράφου

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ο Μεγάλος Κακός Λύκος μεγαλώνει και τριγυρίζει στις γειτονιές του Ζωγράφου. Το νέο εστιατόριο ταχείας εξυπηρέτησης The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχεται το Αθηναϊκό κοινό στην οδό Παπάγου Αλεξάνδρου 127, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία σε σουβλάκια, burgers, club sandwich, ορεκτικά και σαλάτες.

Το νέο εστιατόριο αποτελεί τη μετεγκατάσταση του εστιατορίου στο Παγκράτι και είναι το 10ο της αλυσίδας στην Αττική. Η μοντέρνα αισθητική του, η ανοιχτή κουζίνα και το ευγενικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τη γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών του The Big Bad Wolf το κάνει τον ιδανικό γευστικό προορισμό, δημιουργώντας μία φιλική ατμόσφαιρα για μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

the big bad wolf franchise souvlaki estiasi

Θα εξυπηρετεί με delivery και take-away, αλλά και με τραπέζια για μια γρήγορη στάση για απολαυστικό και οικονομικό φαγητό, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής.

Όπως σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, έτσι και εδώ η εταιρεία επενδύει στo τετράπτυχο της επιτυχίας της, που είναι η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καθαριότητα και η φιλοξενία.

Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας, το The Big Bad Wolf συνεχίζει την επένδυση στην ανάπτυξη της αλυσίδας με νέα εταιρικά εστιατόρια, στοχεύοντας παράλληλα, στο άμεσο άνοιγμα νέων καταστημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό μέσω συνεργασιών franchise.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ