Αρχική Νέα Νέο τεύχος #67 του Franchise Success

Νέο τεύχος #67 του Franchise Success

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο χώρος των σούπερ μάρκετ και convenience stores αποτελεί έναν από τους πλέον προνομιακούς και ελκυστικούς για υποψήφιους franchisees, είτε για αυτοαπασχόληση, είτε ως επένδυση. Παράλληλα η κατηγορία αυτή παραμένει εξαιρετικά ελκυστική και για τους παραδοσιακούς λιανέμπορους τροφίμων και για νεοεισερχόμενους franchisor στον χώρο.

Το νέο τεύχος του Franchise Success μέσα από ένα πλούσιο αφιέρωμα αναδεικνύει τις ευκαιρίες που παρουσιάζει αυτή η αποδοτική αγορά. Μέσα από συνεντεύξεις σημαντικών εκπροσώπων του χώρου, ρεπορτάζ και αρθρογραφία παρουσιάζονται αναλυτικά οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που μπορεί να συναντήσει ο υποψήφιος συνεργάτης, αλλά και οι κρίσιμοι παράγοντες από τους οποίους εξαρτάται η επιτυχία στον χώρο.

Θεματολογία

  • Αφιέρωμα: Σούπερ Μάρκετ – Μίνι Μάρκετ – Convenience Stores . Οι τάσεις – Ο ανταγωνισμός – Κερδίζοντας το κοινό
  • Λιανεμπόριο Τροφίμων: Ένας προνομιακός χώρος για το franchising
  • Συνεντεύξεις: εκπρόσωποι νέων, καινοτόμων και επιτυχημένων δικτύων franchise καταθέτουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και πολύτιμη εμπειρία πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν τον νέο επιχειρηματία.
  • 16 λόγοι για να μην επιλέξετε τη μέθοδο του franchising : τι πρέπει να γνωρίζετε προτού την επιλέξετε και ποιες είναι οι προϋποθέσεις που οδηγούν στην επιτυχία;
  • Οι πρωταγωνιστές της αγοράς: Franchisees δυναμικών δικτύων franchise μιλάνε για την πετυχημένη πορεία τους στο franchising και μοιράζονται τα μυστικά της επιτυχημένης ανάπτυξης.
  • Franchising & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα: Γυναίκες επιχειρηματίες αναλύουν τη σχέση και της ευκαιρίες που προσφέρει το franchising στην ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Σε αυτό το τεύχος η κα Μάρη Χυτήρογλου, Managing Director & Member of BoD | HR & CX Director at Accessorize, Monsoon, INGLOT, Anamnesia Greece & Cyprus.
  • 29 Επιχειρηματικές Προτάσεις : Franchise με επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο καθώς και νέα δίκτυα προσφέρουν ευκαιρίες συνεργασίας.
  • Τα νέα της αγοράς, ρεπορτάζ από την ελληνική και διεθνή αγορά και άλλα πολλά.
  • Νέα franchise concepts κάνουν δυναμική έναρξη και φέρνουν άλλο αέρα στο franchising προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες franchising.

Επιχειρηματικές προτάσεις που κάνουν τη διαφορά. Concepts από τον χώρο της εστίασης, της εκπαίδευσης, της υγιεινής διατροφής, των υπηρεσιών κ.ά. γίνονται εκφραστές των νέων τάσεων και ξεχωρίζουν,προσφέροντας επαγγελματική διέξοδο σε νέους επιχειρηματίες – franchisees.

Συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών της αγοράς, αρθρογραφία, ρεπορτάζ, νέα της αγοράς συμπληρώνουν τη νέα έκδοση που κυκλοφορεί πανελλαδικά.

Μεγάλο μέρος της ύλης του τεύχους είναι αναρτημένο στο franchise-success.gr

Το FRANCHISE SUCCESS συνεχίζει τη δημιουργική του παρέμβαση στον χώρο, με σταθερό πάντα προσανατολισμό στην ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών, καθώς και στην ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του υποψήφιου επενδυτή και του υφιστάμενου επιχειρηματία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ