Αρχική Νέα Νέο Super Market Κρητικός στο Κολυμβάρι Χανίων

Νέο Super Market Κρητικός στο Κολυμβάρι Χανίων

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στο Κολυμβάρι Χανίων, προσθέτοντας ακόμα έναν σημαντικό κρίκο στο δυναμικό δίκτυό της. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει τις προτάσεις franchise ΚΡΗΤΙΚΟΣ Συνεργάτης και ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market, στηρίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα, απευθυνόμενη σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και διάθεση για επιτυχία.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, καθημερινά οι άνθρωποι της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων της εταιρείας.

Στο νέο κατάστημα του δικτύου, όπου εφαρμόστηκε η νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του logo, λειτουργούν τμήματα κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης πάντα με τις καλύτερες τιμές!

kritikos super market franchise chania

Επίσης, οι πελάτες επισκεπτόμενοι το κατάστημα θα ανακαλύψουν τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας», τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το ονοματεπώνυμο των παραγωγών που τα δημιούργησαν, ισχυροποιούν την εικόνα της αυθεντικότητας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον Έλληνα παραγωγό.

Ακόμα, θα βρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «Επιλογή μου» από όλες τις κατηγορίες, στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας με την τέλεια σχέση ποιότητας- τιμής, για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ «Κάθε μέρα δίπλα σας!», το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους των Χανίων, με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του ΚΡΗΤΙΚΟΣ Συνεργάτης, εδώ.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ