Αρχική Νέα Νέο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Κόρινθο

Νέο σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Κόρινθο

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Σήμερα, 11 Μαρτίου, εγκαινιάζεται το νέο σούπερ μάρκετ της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. στην Κόρινθο, επί της Περιάνδρου 78 και Παπανδρέου, επεκτείνοντας το δίκτυό της στην περιοχή. Στόχος της εταιρείας είναι η κάλυψη των καθημερινών αναγκών των καταναλωτών με ανταγωνιστικές τιμές και δυνατές προσφορές σε όλα τα είδη του νοικοκυριού. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει και τα franchise concepts ΚΡΗΤΙΚΟΣ Συνεργάτης και ΚΡΗΤΙΚΟΣ mini market, στηρίζοντας τη νέα επιχειρηματικότητα, απευθυνόμενη σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και διάθεση για επιτυχία.

Στο νέο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ εφαρμόστηκε η νέα εταιρική εικόνα, η οποία εμπνέεται από τη σπείρα, κεντρικό στοιχείο του λογότυπου αλλά και από τα παραδοσιακά μοτίβα στις συσκευασίες και τον διάκοσμο των παλαιών παντοπωλείων. 

Στο νέο κατάστημα του δικτύου λειτουργούν τμήματα μαναβικής, τυριών και αλλαντικών, παντοπωλείου, κάβας, απορρυπαντικού, καλλυντικού και προϊόντων οικιακής χρήσης πάντα με τις καλύτερες τιμές!

Επίσης, οι καταναλωτές θα βρουν και τη νέα σειρά προϊόντων «Θησαυροί της Ελλάδας», τοπικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που επιλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από όλη τη χώρα και φέρουν το όνομα και το επώνυμο των παραγωγών που τα δημιούργησαν. Πρόκειται, για γευστικούς και διατροφικούς θησαυρούς του τόπου μας που συλλέγονται από όλη την Ελλάδα.

thisavroi tis elladas kritikos super market franchise

Αναζητήστε ακόμα, τη συλλογή προϊόντων ‘’Επιλογή μου’’ με δεκάδες κατηγορίες προϊόντων για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές πιστοποίησης και ασφάλειας με την τέλεια σχέση ποιότητας- τιμής.

Για την ημέρα των εγκαινίων αλλά και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, σας περιμένουν πολλές προσφορές και εκπλήξεις. Παράλληλα, οι κάτοχοι της κάρτας CLUB θα μπορούν να απολαμβάνουν για όλο τον χρόνο τις επιβραβεύσεις και τα προνόμια της χρήσης της.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ «Κάθε μέρα δίπλα σας!», το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να χτίσει μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους της Κορίνθου με σεβασμό και φροντίδα σε ένα οικείο και ευχάριστο περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ