Αρχική Νέα Νέο Pet City στην Αργυρούπολη

Νέο Pet City στην Αργυρούπολη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μετά το Κερατσίνι, την Αθήνα, τον Άλιμο και την περιοχή του Ζωγράφου, σειρά είχε η Αργυρούπολη! Στη Λ. Κύπρου 26 το κοινό βρίσκει στο εξής πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων στις καλύτερες τιμές για τα αγαπημένα του ζωάκια!

pet-city-franchise

H εταιρεία Pet City παραμένοντας πιστή στην αποστολή της, σχεδιάζει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω συνεργασιών franchise, αναζητώντας υποψήφιους επενδυτές σε όλη την ελλαδική περιφέρεια, με προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση και την επικοινωνία, προκειμένου να γίνει εφικτή η υλοποίηση του οράματός της για τη δημιουργία της μεγαλύτερης και πιο αληθινής φιλόζωης οικογένειας στην Ελλάδα.

pet-city-glyfada

Η πρόταση franchise της Pet City σχεδιάστηκε, ώστε να παρέχει σε κάθε νέο μέλος του δικτύου όλες τις γνώσεις και τα εφόδια που του επιτρέπουν να λειτουργεί αποδοτικά τη δική του επιχείρηση. Για τον σκοπό αυτό, στις κεντρικές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 20.000 τ.μ., έχει θεσπίσει το Pet City Academy, μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα 300 τ.μ. με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, όπου διεξάγονται ειδικά σεμινάρια για τη συνεχή εκπαιδευτική κατάρτιση των συνεργατών και του προσωπικού.

Για το δικό σου Pet City, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ