Αρχική Νέα Νέο Mikel στην Κοζάνη!

Νέο Mikel στην Κοζάνη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Σήμερα, 18/12 πραγματοποιείται grand opening του νέου καταστήματος της Mikel στην Κοζάνη. Στο εξής, στην οδό Μοναστηρίου 68 το κοινό απολαμβάνει τον καφέ και τα λαχταριστά προϊόντα του Mikel που τους δίνουν ενέργεια να συνεχίσουν τη μέρα!

mikel-franchise-kozani

Σήμερα, το δίκτυο Mikel αριθμεί περισσότερα από 250 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία μέσω συνεργασιών franchise.

Η εταιρεία επένδυσε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να δημιουργήσει μία ισχυρή πρόταση σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτερη στην ποιότητα, στην εξυπηρέτηση αλλά και στη δημιουργία ενός ξεχωριστού και οικείου περιβάλλοντος για τους πελάτες της. Εκπρόσωποι από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας αναφέρουν: «Η Mikel εξελίσσει διαρκώς την ποιότητα και την ποικιλία των καφέδων και των ροφημάτων, έχοντας επενδύσει στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα θέλω του καταναλωτοί με συνεχείς έρευνες. Σκοπός μας, η επίσκεψη των πελατών στα καταστήματα Mikel να αποτελεί εμπειρία για τον ίδιο! Η εξέλιξη του δικτύου franchise Mikel στην ελληνική και όχι μόνο αγορά είναι η καλύτερη απόδειξη στο ερώτημα «γιατί κάποιος πρέπει να ενταχθεί στο δίκτυο μας».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ