Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Worship.Coffee στη Νέα Σμύρνη
Νέο κατάστημα Worship.Coffee στη Νέα Σμύρνη

Νέο κατάστημα Worship.Coffee στη Νέα Σμύρνη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα νέο κατάστημα Worship.Coffee άνοιξε στη Νέα Σμύρνη. Πρόκειται για το τέταρτο κατάστημα  που άνοιξε τους τελευταίους 2 μήνες, ακολουθώντας εκείνα στο Μαρούσι, στα Βριλήσσια και στο Νέο Ψυχικό, αναδεικνύοντας τη δυναμική του δικτύου που αριθμεί πλέον 6 καταστήματα. Το νέο κατάστημα Worship.Coffee στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στην οδό Ομήρου 44.

Το Worship.Coffee απαντά στα σύγχρονα ζητήματα των καταναλωτών παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη λύση στους υποψήφιους franchisees στο χώρο του street coffee. Όπως φανερώνει και και το όνομά του,  το Worship.Coffee αποτελεί ένα χώρο λατρείας του καφέ, παρέχοντας στους καταναλωτές καφέ κορυφαίας ποιότητας, σε συνδυασμό με το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα στην κατηγορία του. Το διαφοροποιημένο product mix του εξασφαλίζει επισκεψιμότητα όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ το κορυφαίο merchandising φέρνει υψηλότερες αυθμόρμητες πωλήσεις και αυξημένη μέση απόδειξη.

Worship.Coffee Νέα Σμύρνη

To design του, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, αποτελεί σημείο αναφορά και πόλο έξης σε κάθε περιοχή, συμβάλλοντας στο να γίνουν τα απόλυτα spot συνάντησης της κάθε γειτονιάς.

Το Worship.Coffee αποτελεί μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση καθώς:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό, με στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις όλες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand.

Worship juice

Ο ιδανικός συνεργάτης franchisee είναι αυτός που οραματίζεται τη δική του επιχείρηση και παράλληλα μοιράζεται την ίδια αγάπη για τον καφέ και την προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων που φτιάχνουν καθημερινά την ημέρα του πελάτη. Είναι ο άνθρωπος που έχει διάθεση να μάθει και να εξελίξει τη φιλοσοφία πίσω από το concept του Worship και παράλληλα να εξελιχθεί και ο ίδιος. Η ομάδα του Worship παρέχει στον συνεργάτη franchisee και στην ομάδα του, ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης σχετικά με ό,τι είναι απαραίτητο να γνωρίζει ώστε να λειτουργεί η επιχείρησή του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Επομένως, η εμπειρία στο χώρο δεν είναι προαπαιτούμενο για να μπορέσει ο συνεργάτης franchisee να ενταχθεί το δίκτυο του Worship.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


WORSHIP.COFFEE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ