Αρχική Νέα Νέο κατάστημα του Nails 4 You στην Αγία Παρασκευή

Νέο κατάστημα του Nails 4 You στην Αγία Παρασκευή

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το δίκτυο Nails 4 You συνεχίζει την εντυπωσιακή του ανάπτυξη, μέσω franchising, σε συνεργασία με τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας! Η Αγία Παρασκευή  είναι η νέα περιοχή που υποδέχτηκε την πιο επιτυχημένη αλυσίδα περιποίησης άκρων, Nails 4 You.

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, το νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες στις 26/04/2021 και το γυναικείο κοινό της Αγίας Παρασκεύης και των γύρω περιοχών βρέθηκε εκεί. Πλέον και οι γυναίκες της Αγίας Παρασκεύης έχουν το δικό τους «καφενείο» γυναικών όπου μπορούν να μιλήσουν και να χαλαρώσουν και να νιώσουν ξεχωριστές, απολαμβάνοντας τις μοναδικές υπηρεσίες του Nails 4 You.

nailsagia parskeui

Νέα σημεία υψηλής εμπορικότητας διαθέσιμα για τους υποψήφιους franchisees

Το Νο1 beauty lounge στην αγορά του franchising σημειώνει έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης, καθώς μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια το δίκτυό του έχει αγγίξει τα 23 σημεία. Αυτή τη στιγμή, και προφανώς για λίγο ακόμα, πολλά κεντρικά και κομβικά σημεία παραμένουν διαθέσιμα για τους υποψήφιους franchisees. Σημεία που εξασφαλίζουν σιγουριά και δυνατότητες ανάπτυξης στους υποψήφιους συνεργάτες του δικτύου.

Το μοντέλο λειτουργίας κάνει τα πάντα απλά

Πέρα από την αρχική υποστήριξη στο στήσιμο του νέου καταστήματος, άκρως ελκυστική κάνει την επένδυση στο Nails 4 you το σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας του δικτύου, το οποίο απλοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή.

Αναλυτικότερα, ο franchisor έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κλείνει τα ραντεβού για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ακολούθως, τα καταστήματα ενημερώνονται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά τους ραντεβού. Το συγκεκριμένο σύστημα δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα.

nails4you euosmos 8

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας η έμπειρη ομάδα του franchisor βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό του franchisee. Με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο θα λάβει καθοδήγησε σε οποιοδήποτε λειτουργικό, διαδικαστικό ή λογιστικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζει.

Η μητρική εταιρεία του Nails 4 you βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του franchisee, καθοδηγώντας τον στις σωστές αποφάσεις και την τελικά στην επαγγελματική επιτυχία.

Για το δικό σου Nails 4 you πάτησε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ