Αρχική Νέα Νέο κατάστημα του Join Juice Bar στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης

Νέο κατάστημα του Join Juice Bar στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Στο Join είναι το juice bar, όπου θα βρει κανείς πολύχρωμους και αναζωογονητικούς χυμούς, βελούδινα και θρεπτικά smoothies, μυρωδάτους καφέδες και πεντανόστιμα healthy snacks, όλα fresh made με τα αγνότερα υλικά και όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε για μια απαιτητική μέρα.

Οι μοναδικές ολόφρεσκες γεύσεις σε συνδυασμό με την χαλαρωτική ατμόσφαιρα έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, καθιστόντας τα καταστήματα της αλυσίδας ως το πιο hot healthy προορισμό. Το 7ο κατάστημα της αλύσιδας, στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης, ήταν απόρροια της ανάγκης του κόσμου για περισσότερα Join!

join neo katastima 4

Η επιχειρηματική επιτυχία είναι fresh made με τα αγνότερα υλικά

Οι πολύχρωμοι και αναζωογονητικοί χυμοί, τα βελούδινα smoothies, οι μυρωδάτοι καφέδες και τα πεντανόστιμα healthy snacks του juice bar Join είναι όλα fresh made με τα αγνότερα υλικά και περιέχουν όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται για μια απαιτητική μέρα.

Βασικό στοιχείο διαφοροποίησης του Join είναι ότι όλα τα προϊόντα φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας, την ίδια στιγμή, μπροστά στα μάτια του πελάτη. Ακόμη και η μους αβοκάντο, ένα από τα signature προϊόντα του Join, που έχει «τρελάνει» κόσμο, φτιάχνεται επιτόπου για να μπει στα λαχταριστά σάντουιτς του menu.

join neo katastima 2

Για τον franchisee

Με τρεις πηγές εσόδων (sit-in, take-away και delivery) το Join είναι μία επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία. Το προϊοντικό μείγμα του Juice bar από τη Θεσσαλονίκη  καλύπτει το μεγαλύτερο φάσμα πελατών, εφόσον μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες, ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη αλλά την ώρα της ημέρας.

Ο franchisee του Join έχει το πλεονέκτημα να παράγει καθημερινά στο κατάστημά του φρέσκα προϊόντα, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται. Με αυτόν τον τρόπο, μεγαλώνουν τα περιθώρια κερδοφορίας και οι αποδόσεις της επένδυσής του, καθώς μειώνονται τα λειτουργικά έξοδα.

Για το δικό σου Join, μπες εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ