Αρχική Νέα Νέο κατάστημα The Texans & Juan’s Cantina στην Πανόρμου
Νέο κατάστημα The Texans & Juan’s Cantina στην Πανόρμου

Νέο κατάστημα The Texans & Juan’s Cantina στην Πανόρμου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To The Texans & Juan’s Cantina επεκτείνεται με νέo κατάστημα στην οδό Πανόρμου 8. Το δυναμικό concept που συνδυάζει δύο αγαπημένες κουζίνες, τη μεξικάνικη και τα burgers, επεκτείνεται με το τέταρτο κατάστημα του δικτύου του, έτοιμο να προσφέρει, όπως γνωρίζει καλά, εξαιρετικές γεύσεις υψηλής ποιότητας.

Το The Texans & Juan’s Cantina αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση η οποία δίνει πολλά πλεονεκτήματα στον συνεργάτη franchisee, καθώς του επιτρέπει να διεισδύει με μία επένδυση σε τρεις πολύ δυναμικές αγορές. Αυτή του μεξικάνικου φαγητού, του burger και του online delivery.

Αξιοποιώντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα που προσφέρουν τα ghost kitchens και την αξιοπιστία του φυσικού καταστήματος, οι εμπνευστές της ιδέας, δημιούργησαν μια επιχείρηση που προσαρμόζεται άψογα στη διαρκώς εξελισσόμενη delivery κοινωνία.

tex-mex texans juan's cantina

Απλή δομή λειτουργίας και υψηλή κερδοφορία

Η απλή δομή λειτουργίας διευκολύνει πολύ και την παραγωγικότητα καθώς, λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας και του assembly χαρακτήρα του, όλες οι παρασκευές γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται εξειδίκευση από το προσωπικό. Παράλληλα, έχει διασφαλίσει στρατηγικές συνεργασίες με τους aggregators, οι οποίες ευνοούν την ευρεία αναγνωρισιμότητα του brand.

Το The Texans & Juan’s Cantina ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Τόσο το προϊοντικό μείγμα, όσο και ο τρόπος εξυπηρέτησης και παράδοσης του φαγητού, είναι αυτά που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς δίνει στον πελάτη αυτό που έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή. Ποιοτικό και γρήγορο φαγητό εύκολα και άμεσα στην πόρτα του.

Παράλληλα, το concept αποτελεί μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση για επένδυση, καθώς επιτυγχάνει οικονομίες κλίμακας, μέσω της αποτελεσματικής διείσδυσης σε πολλαπλές αγορές στόχους. Ενώνοντας δύο αγαπητά food concepts σε μια πρόταση, προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο που δίνει πολλές επιλογές στον καταναλωτή, σε burger και μεξικάνικο φαγητό, επιτρέποντάς του να παραγγείλει από το ίδιο κατάστημα, με τα δύο concepts να λειτουργούν συμπληρωματικά το ένα με το άλλο, ενώ διαθέτει επίσης υψηλή μέση απόδειξη (άνω των 22€).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


THE TEXANS & JUAN’S CANTINA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ