Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στην Καισαριανή
Νέο κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στην Καισαριανή

Νέο κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στην Καισαριανή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το επιτυχημένο concept του ελληνικού street food συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς άνοιξε νέο κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στην Καισαριανή. Το νέο αυτό κατάστημα έρχεται να προστεθεί στα έξι υπάρχοντα του δικτύου σε Πειραιά, Κυψέλη, Ηλιούπολη, Ν. Σμύρνη, Χαλάνδρι και Αιγάλεω. Πλέον και η Καισαριανή θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το αγαπημένο street food. Το νέο κατάστημα Πιάτσα Καλαμάκι στην Καισαριανή βρίσκεται στην οδό Φιλολάου 7.

Συνδυάζοντας την αγάπη του ελληνικού κοινού για το σουβλάκι, με τα ζουμερά και λαχταριστά burgers, το concept απευθύνεται σε ένα ποικίλο και δυναμικό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται και εξελίσσεται, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. Είτε οι πελάτες προτιμούν vegetarian/vegan επιλογές, σουβλάκι, burgers, και πιο… καινοτόμα προϊόντα όπως για παράδειγμα το ξακουστό Πιτσόγυρο Βόλου, το Πιάτσα Καλαμάκι υπάρχει για να ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.

Πιάτσα Καλαμάκι τραπέζι με φαγητό

Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία

Το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει την πληρέστερη πρόταση στην κατηγορία του, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός του μενού εξυπηρετεί τη διαδικασία παραγωγής και ταυτόχρονα επιτυγχάνει τη σημαντική μείωση της φύρας. Παράλληλα, αξιοποιώντας μια κοινή γραμμή παραγωγής, τις ίδιες πρώτες ύλες, εκπαίδευση και συνταγές, εξασφαλίζεται η ευκολία στην οργάνωση και η απλή λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης.

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων για τον νέο συνεργάτη.

Δυνατότητα ανάπτυξης 2 concepts σε 1 επιχειρηματική πρόταση

Το καινοτόμο concept του Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει στον franchisee τη μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης 2 διαφορετικών concepts με μία μόνο επένδυση. Το Piatsa Burger Corner αποτελεί σημείο συνάντησης των απανταχού καλοφαγάδων, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό concept αποκλειστικά αφιερωμένο στα ποιοτικά burgers, μέσα στο Πιάτσα Καλαμάκι! Προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία από ζουμερά, πρώτης ποιότητας burgers, το Piatsa Burger Corner παρουσιάζει την ευκαιρία διείσδυσης σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση, αυξάνοντας παράλληλα σημαντικά την κερδοφορία για τον νέο franchisee.

Η επένδυση στο franchise Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει μια ποικιλία σημαντικών πλεονεκτημάτων για τον νέο συνεργάτη. Με ένα brand name που αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες γεύσεις της ελληνικής κουζίνας, με μια μοντέρνα πινελιά που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, καθώς και τη δραστηριοποίηση στη μεγαλύτερη και σταθερά αναπτυσσόμενη κατηγορία της εστίασης, το concept προσφέρει υψηλές πωλήσεις και κερδοφορία, διεισδύοντας σε πολλαπλά κοινά και δίνοντας στο νέο συνεργάτη τη δυνατότητα να επωφεληθεί ενός δυναμικού και ολοκληρωμένου concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Πιάτσα Καλαμάκι

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ