Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Παραδοσιακό στη Θεσσαλονίκη
Νέο κατάστημα Παραδοσιακό στη Θεσσαλονίκη

Νέο κατάστημα Παραδοσιακό στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Νέο κατάστημα Παραδοσιακό ανοίγει στη Θεσσαλονίκη και μία ακόμη γωνιά της πόλης θα γεμίσει φως, μυρωδιές και γεύσεις. Το Παραδοσιακό, το δίκτυο franchise που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και επεκτάθηκε σε Αττική και Κύπρο, καλωσορίζει στην οικογένειά του ακόμα ένα κατάστημα, το οποίο θα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 27 με Εγνατία.

Με κύριο χαρακτηριστικό ανάπτυξης την ελληνική κουζίνα, η αλυσίδα εξασφαλίζει αυθεντικές γεύσεις με τις καλύτερες πρώτες ύλες, προσφέροντας προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Το πάθος του Παραδοσιακό είναι η ανακάλυψη νέων μοναδικών γεύσεων και προϊόντων που δίνουν στο κοινό «κάτι διαφορετικό». Για τη δημοφιλή αλυσίδα, η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Οι εκατοντάδες άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες. Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που προσφέρουν τα καταστήματα.

Η ομάδα του Παραδοσιακό προσαρμόζει τα προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, ώστε να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις του.

Πάντρεμα της παράδοσης με σύγχρονες γεύσεις

Το νέο κατάστημα Παραδοσιακό στη Θεσσαλονίκη δεν είναι τυχαία προσθήκη στο δίκτυο. Είναι η καλύτερη απόδειξη ότι το Παραδοσιακό βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού, καθώς ξέρει πολύ καλά πώς να παντρεύει την παράδοση με τις σύγχρονες γεύσεις. Σε όλα τα καταστήματα του δικτύου, οι πελάτες βρίσκουν τις συνταγές της γιαγιάς, που όμως ακολουθούν τη σύγχρονη εποχή και τις νέες τάσεις της αγοράς. Η ομάδα του Παραδοσιακό προσαρμόζει τα προϊόντα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κοινού, ώστε να παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις του.

Συγχρόνως, στα καταστήματα Παραδοσιακό ο πελάτης βρίσκει ζεστά και κρύα σάντουιτς, λαχταριστή scrocchiarella, την κλασική τυρόπιτα, αλλά και πιο «πειραγμένες» παραλλαγές, όπως αυτή με το κατσικίσιο τυρί και την κόκκινη πιπεριά, ή με το κολοκύθι και το ανθότυρο που αποτελούν γευστικά… πυροτεχνήματα στον ουρανίσκο!

Παραδοσιακό κατάστημα Θεσσαλονίκη σπανακόπιτα

Επιχειρηματική επιτυχία με γεύση από παράδοση

Με συνέπεια στις αξίες και στο όραμα της εταιρείας, το Παραδοσιακό αναπτύσσεται με σταθερότητα ως ένα από τα πιο επιτυχημένα και κερδοφόρα brands στον χώρο του ποιοτικού snack – καφέ – χυμών – μικρογευμάτων. O υποψήφιος συνεργάτης που θα επιλέξει την οικογένεια του Παραδοσιακό, επωφελείται από:

• Τη συνεχή εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
• Το ισχυρό επιχειρηματικό on-line εργαλείο e-liza, που διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
• Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ.
• Τη δυναμική παρουσία στα social media με πάνω από 13.000 πιστούς ακόλουθους στα social media.
• Την αποκλειστικότητα περιοχής.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ