Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Mon Kooloor στη Θεσσαλονίκη
Νέο κατάστημα Mon Kooloor στη Θεσσαλονίκη

Νέο κατάστημα Mon Kooloor στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη και Βόρειο Ελλάδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το νέο κατάστημα ανοίγει σύντομα τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη, στη Γρηγορίου Λαμπράκη 138, στην Άνω Τούμπα. Το άνοιγμα του νέου καταστήματος έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η Mon Kooloor είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά concept στην κατηγορία της καφεστίασης σήμερα. H πρόταση δίνει την δυνατότητα άμεσης διείσδυσης και προσέλκυσης πελατολογίου προσφέροντας πρόταση ουσιαστικής διαφοροποίησης.

 Νέες γεύσεις, ιδέες, υγιεινά προϊόντα

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα καταστήματα Mon Kooloor έρχεται ως αναγνώριση και επιβράβευση. Πρόκειται για μία value for money πρόταση, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε καταναλωτή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εξελίσσεται.

Φρέσκιες ιδέες φέρνουν νέες γεύσεις, νέα και υγιεινά προϊόντα. Το νέο Mon Kooloor κουλούρι ευεξίας με ρεβίθι είναι μία νέα πρόταση για καλή διατροφή με απίστευτη γεύση. Κοντά σε αυτό υπάρχει το Mon Kooloor κουλούρι ευεξίας χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, χωρίς αλάτι, χωρίς ζάχαρη και με μοναδική γεύση. Με πιο απλά λόγια, το κουλούρι σου καλύτερο, η διατροφή σου καλύτερη. Πρόκειται για δύο προτάσεις που απευθύνονται όχι μόνο σε healthy oriented κοινό αλλά προς όλους. Μπορούν να συνδυαστούν με τον καφέ ή τσάι το πρωί, με έναν φυσικό χυμό το μεσημέρι ή το απόγευμα ως ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ