Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Maison Concept & Objet στη Χαλκιδική
Νέο κατάστημα Maison Concept & Objet στη Χαλκιδική

Νέο κατάστημα Maison Concept & Objet στη Χαλκιδική

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα νέο κατάστημα Maison Concept & Objet άνοιξε στη Χαλκιδική. Πρόκειται για έναν πανέμορφο χώρο με έπιπλα και διακοσμητικά επιλεγμένα από την ομάδα του Maison που βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου & Λάζαρου Φωτιάδη γωνία. Η Maison Concept & Objet συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου της έχοντας προχωρήσει και στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία στο Paradise Center στη Σόφια, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της χώρας, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε τη λειτουργία του και ένα νέο κατάστημα στο Ναύπλιο.

Maison Concept & Objet

Το Maison Concept & Objet απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να κάνουν τον χώρο τους έναν τόπο συνάντησης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, δημιουργώντας έναν μοναδικής αισθητικής καμβά πλαισιωμένο από έπιπλα ποιότητας και μοναδικού design συμπληρωμένα με διακοσμητικά αντικείμενα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design. Στόχος της εταιρείας είναι η βελτιστοποίηση κάθε γωνιάς ενός σπιτιού δημιουργώντας έναν άνετο και μοναδικό χώρο με χαρακτήρα. Βασικός άξονας της λειτουργίας της είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Maison Concept & Objet

Ιδανικοί franchisees είναι άτομα με εμπειρία και γνώση στον τομέα του design και της διακόσμησης, που μοιράζονται το πάθος για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του δικτύου. Επίσης, αναζητά άτομα με επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης, που είναι έτοιμα να αναλάβουν την ανάπτυξη και τη διαχείριση μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον κλάδο του home improvement.

Μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και μέσω της δημιουργίας εξατομικευμένων πλάνων που λαμβάνουν υπόψιν τους τις ανάγκες κάθε συνεργάτη και τις ειδικές ανάγκες κάθε περιοχής, το Maison Concept & Objet επιτυγχάνει να βελτιώνει διαρκώς την αποδοτικότητα των franchisees του δικτύου του. Η στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα επιλεγμένα κανάλια διαφήμισης όπως τηλεόραση, social media, περιοδικά κ.α αποτελεί ακόμα ένα εργαλείο που βοηθάει στην αποδοτικότητα του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAISON CONCEPT & OBJET

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ