Αρχική Νέα Νέο κατάστημα franchise Häagen-Dazs στα Χανιά

Νέο κατάστημα franchise Häagen-Dazs στα Χανιά

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Häagen-Dazs συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία και μας συστήνει το νέο του σημείο στην πόλη των Χανίων. Το νέο κατάστημα υιοθετεί το ολόφρεσκο concept “Reach” προσφέροντας premium παγωτό σε 20 εκπληκτικές γεύσεις, λαχταριστά γλυκά και απολαυστικά ροφήματα, σε ένα ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικό σέρβις… το νέο talk of the town!

haagen dazs Chania franchise esoteriko

Ακολουθώντας τις αξίες Reuben Mattus, Ιδρυτή της Häagen-Dazs, η εταιρεία αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της, παραμένοντας πιστοί στο όραμά του. Γι’ αυτό, περιλαμβάνονται διαφορετικά concepts καταστημάτων, ανάλογα με την τοποθεσία και τις δυνητικές επιχειρηματικές ευκαιρίες κάθε σημείου.

haagen dazs Chania franchise Interior

Επιπλέον, το μοντέλο franchise της Häagen-Dazs εκσυγχρονίζεται κι εναρμονίζεται με τις τάσεις της εποχής, διατηρώντας πάντα κορυφαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών. Το νέο concept “Reach”, αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην τελειότητα. Η διακόσμηση εκπροσωπεί το σκανδιναβικό στυλ, συνδυάζοντας τα φωτεινά χρώματα και αντικατοπτρίζει τέλεια το look & feel του brand. Κυριαρχεί το ξύλο στη φυσική του απόχρωση, μέσα σε έναν μινιμαλιστικό και φωτεινό χώρο. Νεανικό περιβάλλον, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για socializing, διασκέδαση και απόλαυση!

haagen dazs Chania franchise pagota

Στο πλάνο της συνεργασίας με τους franchisees, προβλέπεται αρχιτεκτονική μελέτη και υποστήριξη από την εταιρεία, μαζί με τον εκάστοτε τοπικό αρχιτέκτονα για δημιουργία σχεδίων και 3D μακετών. Σκοπός αυτής της ενέργειας, είναι να υπάρχει διαφάνεια ως προς την τελική μορφή του καταστήματος και ορθή υλοποίηση των σχεδίων.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Häagen-Dazs, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ