Αρχική Νέα Νέο κατάστημα OK! Anytime Markets στο Χαλάνδρι

Νέο κατάστημα OK! Anytime Markets στο Χαλάνδρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια της ΟΚ! Anytime Markets, με τη δημιουργία ακόμα ενός καταστήματος στο Χαλάνδρι, επί της οδού Κώστα Βάρναλη 35. Συνεχίζεται έτσι το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Τα OK! Anytime Markets εμπορεύονται γαλακτοκομικά, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Διαθέτουν μια ποικιλία προϊόντων που ανέρχεται στους 3.500 κωδικούς και μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες της οικογένειας,  με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (από τις 8 το πρωί έως τις 11 το βράδυ) να διευκολύνει  τους πελάτες που πιέζονται από την έλλειψη χρόνου.

Από την έναρξη της λειτουργίας της το 2004, η OΚ! Anytime Markets έχει καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία στο λιανεμπόριο, διαθέτοντας πλέον περισσότερα από 110 καταστήματα και 600 εργαζομένους. Με το πλήρως οργανωμένο δίκτυο καταστημάτων (ιδιόκτητα και franchise), το υπερσύγχρονο κέντρο διανομής και τα Κεντρικά Γραφεία της, η εταιρεία κατέχει κορυφαία θέση στον κλάδο των convenience stores.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

OK! ANYTIME MARKETS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ