Αρχική Νέα Νέο κατάστημα Nails 4 You στην Κόρινθο!

Νέο κατάστημα Nails 4 You στην Κόρινθο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ένα μετά το άλλο ανοίγουν τα beaty spots της Νο1 αλυσίδας ονυχοπλαστικής στην Ελλάδα, του Nails 4 You. H Κόρινθος είναι ο επόμενος σταθμός της εντυπωσιακής ανάπτυξης του δημοφιλούς δικτύου.

Λίγο καιρό μετά το άνοιγμα του πρώτου Nails 4 You, ένα δυνατό δίκτυο άρχισε να αναπτύσσεται με το άνοιγμα νέων καταστημάτων. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 23 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα. Αριθμός που πρόκειται να αυξηθεί καθώς πολλά ακόμα καταστήματα είναι στη διαδικασία ανοίγματος.

Nails 4 You franchise

Το κλειδί της επιτυχίας

Τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της. Ο λόγος; Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά.

Για τα  Nails 4 You, η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και πρέπει να είναι ήρεμη και ενθουσιασμένη χωρίς να σπαταλάει το χρόνο περιμένοντας πότε θα εξυπηρετηθεί. Για αυτό αυτό, το δίκτυο διαθέτει οργανωμένο και εύχρηστο πρόγραμμα κρατήσεων που μέσω εφαρμογης η καθε ενδιαφερόμενη μπορεί να κλείσει το ραντεβού της, όποτε εκείνη θέλει με την τεχνίρια που προτιμά.

Nails 4 You franchise

Επιτυχία δίπλα στους καλύτερους

Το δίκτυο Nails 4 You συνεχώς επεκτείνεται σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO. τη μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Τα Nails 4 You μαζί με τους εξιδεικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. έχουν σχεδιάσει μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματικη πρόταση που “λύνει” τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη.

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ