Αρχική Νέα Νέο κατάστημα για το MON KOOLOOR στην Κατερίνη

Νέο κατάστημα για το MON KOOLOOR στην Κατερίνη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το MON KOOLOOR, η νο.1 αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα, υποδέχθηκε το νέο της “κουλουράκι” στην Κατερίνη.

Η οικογένεια των MON KOOLOOR μεγαλώνει διαρκώς δείχνοντας ότι η σωστή στρατηγική ανάπτυξης και η υποστήριξη από την πλευρά του franchisor είναι τα κρίσιμα στοιχεία για την διαρκή ανάπτυξη σε νέα σημεία, ακόμα και για brands που βρίσκονται στην ώριμη φάση ανάπτυξής τους.

Οι πρώτοι πελάτες ήταν ανυπόμονοι

Το MON KOOLOOR ήταν κάτι που οι πρώτοι, τουλάχιστον, επισκέπτες γνώριζαν ήδη και περίμεναν στην πόλη τους. Αυτό είναι το αρχικό σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Καρράς, ιδιοκτήτης του MON KOOLOOR στην Κατερίνη. Το ισχυρό όνομα που χτίζει το MON KOOLOOR αποτελεί εγγύηση για την επένδυση σε μια επιχείρηση με εξαιρετικά στοιχεία μοναδικότητας. Αυτό αναφέρει ο κος. Καρράς, ερωτώμενος για την απόφασή του να επενδύσει στο MON KOOLOOR. Ήθελε να φέρει στην Κατερίνη ένα concept το οποίο να είναι αναγνωρίσιμο, εύκολο σε λειτουργία και με εκτεταμένη υποστήριξη από τον franchisor.

Η σωστή επιλογή φέρνει αποτελέσματα

Η MON KOOLOOR επενδύει στον συνδυασμό της επιτυχίας των εξής στοιχείων: σωστή επιλογή σημείου, σωστή επιλογή franchisee και δημιουργία momentum ανάπτυξης. Με το ένα επιτυχημένο άνοιγμα να ακολουθεί το αμέσως επόμενο, η ανάπτυξη του δικτύου δείχνει ότι ακολουθεί σωστά τη συνταγή αυτή. Η σωστή επιλογή σημείου και η αξιοποίηση των δύο format καταστημάτων (sit in, take away) προσδίδουν την απαραίτητη ευελιξία για να γίνει η κατάλληλη επιχείρηση η οποία θα προσελκύσει το κάθε τοπικό κοινό.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο χωρίς τη σωστή επιλογή franchisee. Όπως έχει αποδείξει η μέχρι τώρα αναπτυξιακή πορεία της MON KOOLOOR, το κλειδί είναι οι σωστές σχέσεις συνεργασίας και το οικογενειακό κλίμα το οποίο μεταφέρεται σε κάθε νέο “κουλουράκι” που εμφανίζεται στο δίκτυο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ