Αρχική Νέα Νέο κατάστημα 4all στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης

Νέο κατάστημα 4all στη Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το 4all συνεχίζει να αναπτύσσεται, με τη δημιουργία ακόμα ενός καταστήματος ψιλικών στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Γρηγορίου Κολωνιάρη 53, στη Ξηροκρήνη. Υλοποιείται έτσι με αμείωτους ρυθμούς το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το νέο κατάστημα του δικτύου είναι το 15ο για το 2022, ενώ συνολικά έχουν φτάσει τα 103.

Συνδυάζοντας την καινοτομία και τις πολύ δυνατές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, τα καταστήματα 4all κατάφεραν να παρέχουν μια διαφορετική όσο και συμφέρουσα αγοραστική εμπειρία. Ειδικότερα οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο μέχρι προϊόντα supermarket, ενώ προσφέρεται και take away καφές.

Στο δίκτυο 4all απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE RESPONSIBILITY 2022στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς, μένοντας πάντα στο πλευρό των συνεργατών του σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει εφαρμόσει καλές πρακτικές αποτελώντας πρότυπο προς τόσο όφελος τόσο των νέων δικτύων όσο και του franchising στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

4ALL

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ