Αρχική Νέα Νέο κατάστημα 4all στη Νέα Ραιδεστό

Νέο κατάστημα 4all στη Νέα Ραιδεστό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του 4all με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος ψιλικών στη Νέα Ραιδεστό,  επί της οδού Ιερέως Ιωάννη Τσομαρίδη 9. Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της αλυσίδας, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Στα καταστήματα 4all οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν από ψιλικά και είδη που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα κλασικό ψιλικατζίδικο μέχρι προϊόντα supermarket, ενώ προσφέρεται και take away καφές. Η αλυσίδα έχει ως επίκεντρο τις ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού και το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο της εστίασης.

Στο δίκτυο 4all απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE RESPONSIBILITY 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και σιγουριάς, μένοντας πάντα στο πλευρό των συνεργατών του σε κάθε συνθήκη και περίσταση. Στη μέχρι τώρα πορεία του, έχει εφαρμόσει καλές πρακτικές αποτελώντας πρότυπο προς τόσο όφελος τόσο των νέων δικτύων όσο και του franchising στην Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

4ALL

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ