Αρχική Νέα Νέο KAFO στην Πάρο! – Franchise Portal
Νέο KAFO στην Πάρο! – Franchise Portal

Νέο KAFO στην Πάρο! – Franchise Portal

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δεύτερο κατάστημα franchise άνοιξε το KAFO, πριν λίγες ημέρες, στην Πάρο! Πρόκειται για το τέταρτο, συνολικά, κατάστημα του δικτύου το οποίο διεκδικεί δυναμικά, μεγάλο μερίδιο από τον απαιτητικό χώρο της εστίασης και της street coffee κουλτούρας.

Το KAFO στην Πάρο ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα σε υπό διαμόρφωση χώρο και συγκεκριμένα ως shop in shop 20-25 τετραγωνικών μέτρων εντός mini market.

Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο

To KAFO είναι ένα ξεχωριστό concept που βασίζεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με ευελιξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, αποτελώντας ισχυρό κίνητρο για τους franchisees που επιθυμούν γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street café. Τόσο το format των καταστημάτων όσο και το προϊοντικό μείγμα επιλέγονται προσεκτικά κατόπιν προσεκτικής μελέτης με σκοπό να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο.

Πρόκειται για μια ανταγωνιστική επένδυση με χαμηλό κόστος, σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, με την ομάδα του KAFO να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον franchisee για το χτίσιμο μιας πετυχημένης συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


KAFO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ