To δίκτυο Iceroll αναπτύσσεται και μας συστήνει το νέο κατάστημά του στο Περιστέρι, στην Αιμίλιου Βεάκη 46.
Γνωρίσαμε το ICEROLL Σεπτέμβριο του 2017. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί καταστήματα σε Μοναστηράκι, Γλυφάδα, Ρόδο, Χαλάνδρι και Περιστέρι, συνεχίζοντας την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise.
Το μυστικό της επιτυχίας του IceRoll βρίσκεται στον τρόπο σερβιρίσματος του παγωτού. Μιλάμε για μια επίπεδη, παγωμένη επιφάνεια, πάνω στην οποία έμπειροι τεχνίτες παντρεύουν αγνό, φρέσκο γάλα ημέρας (από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα) ή γάλα καρύδας (για τους vegans) με ό,τι λαχταράει η καρδιά και η φαντασία μας:
Φρέσκα φρούτα εποχής και superfoods (όλα από από Έλληνες παραγωγούς) ή αγαπημένα brands σοκολάτας (bounty, snickers) και μπισκότου (oreo) αλλά και πολλές ακόμη πρωτότυπες γεύσεις ετοιμάζονται live μπροστά στα μάτια του πελάτη και με βάση το αντίστοιχο υλικό (π.χ. πραγματικό κομμάτι από μπουγάτσα ή τσουρέκι που κόβονται επιτόπου) γίνονται… παγωτό.